Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Inbound-markkinoinnin työpaja

Mitä? Onko inbound-markkinointi pelkkää markkinoinnin automaatiota?
Missä? SparkUp (Tykistökatu 4 B, 20520 Turku), kokoustila Silo (2. krs)
Milloin? Ti 20.11.2018 klo 9-11
Koulutuksessa käydään läpi inbound-markkinoinnin perusteet ja perusajatus markkinoinnin automaation hyödyntämisestä. Tutustumme taktiikoihin, joita yritykset hyödyntävät inbound-markkinoinnissa. Kouluttajana toimii Lotta Siutla, Sofokus Oy:n Marketing Director.
Lotta on digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija, joka tällä hetkellä työskentelee markkinointijohtajana Sofokuksella ja tekee Turun yliopistolla väitöskirjaa B2B inbound-markkinoinnista. Lotalla on lähes kymmenen vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kentältä.
Inbound-markkinointi on elintärkeä osa nykypäivän yrityksen ja organisaation markkinointia. Sisältömarkkinointi on inbound-markkinoinnin keskiössä ja sitä tukevat mm.hakukoneoptimointi, sosiaalinen media sekä markkinoinnin automaatio. Keskeistä on asiakaskeskeisyys sekä tiivis yhteistyö myynnin kanssa.
HubSpot on tunnetuin inbound-markkinoinnin konseptoija, mutta se ei ole suinkaan ainoa. Laadukas sisältö antaa pohjan inbound-markkinoinnin konseptin rakentamiselle. Sisältö ei itsessään riitä, vaan monen muun palapelin palasen täytyy myös osua kohdalleen jotta markkinointia voidaan mitata ja näyttää euromääräisiä onnistumisia.
Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2018
Aika:
08:00-17:00

Tapahtumapaikka

SparkUp
Tykistökatu 4B
Turku, 20520
+ Google Map