Siirry sisältöön
Drooni lentää taivalla suikuttaen alla olevalle vihreälle pellolle jotain.
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FinDrones2018 – Droonit maa- ja metsätaloudessa / Drones in Finnish Agriculture and Forestry

 

Droonit tarjoavat uusia mahdollisuuksia maa- ja metsätalouden kehittämiseen. Peltojen ilmakuvauksella voidaan kartoittaa rikkakasvien leviämistä, kasvitautien esiintymistä, lannoitustarvetta tai vaikkapa salaojien sijaintia. Myös metsien ilmakuvaus tarjoaa nopeasti ajantasaista tietoa puuston kunnosta tai esimerkiksi myrskytuhojen laajuudesta.

Uuden teknologian käyttö vaatii kuitenkin vielä paljon tutkimusta, tuotekehitystä ja koulutusta. Droonit maa- ja metsätaloudessa kokoaa ensi kertaa yhteen suomalaiset teknologia-asiantuntijat, ilmakuvausta tarjoavat yritykset, kaukokartoitusmenetelmiä kehittävät tutkijat ja drooneista kiinnostuneet maa- ja metsätalouden harjoittajat.

Tapahtuman pääpuhujat edustavat alan huippuasiantuntemusta Suomessa ja maailmalla. Lisäksi ohjelmassa on lukuisia lyhyempiä puheenvuoroja sekä erikoisohjelmaa, kuten lentonäytös ja virtuaalimetsään tutustuminen.

Tapahtuman ensimmäinen päivä painottuu tutkimukseen ja toinen päivä käytännön sovellutuksiin, osallistua voi halutessaan vain toisena päivänä. Tapahtuman kielinä ovat suomi ja englanti.

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautuminen osoitteessa http://drones2018.utu.fi

Kenelle: tutkijoille, yrityksille, maanviljelijöille, metsänomistajille

Tiedot

Alkaa:
29.11.2018 08:00
Loppuu:
30.11.2018 17:00

Tapahtumapaikka

Naantalin kylpylä
Matkailijantie 2
Naantali, 21100 Finland
+ Google Map