Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Energy Hackathon 17.-18.5.2019 

 

Tule ideoimaan ja kehittämään uusia ratkaisuja energian visualisointiin ja pelillistämiseen!

 

Energiankulutuksen vähentämisellä niin kodeissa, kouluissa ja töissä on suuri merkitys päästövähennystavoitteiden saavuttamiseksi ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Energiankulutuksen pienentämiseksi on hyvä tehdä energiateemasta sekä omista vaikutusmahdollisuuksista kiinnostavaa ja osallistavaa jo lapsille ja nuorille.

Turussa 17.-18. toukokuuta järjestettävässä Energy Hackathonissa etsitään uusia ratkaisuja siihen, miten energiaa ja energiankulutusta voisi tehdä näkyvämmäksi ja sen säästäminen mielenkiintoiseksi mahdollisimman konkreettisilla ja hauskoillakin tavoilla. Kilpailuhaasteena on kehittää ratkaisuja, kuten digitaalisten sovelluksia ja pelejä, joiden avulla energiateemasta voisi oppia enemmän sekä rakennuksissa että niiden ulkopuolella.

Tapahtumassa kuullaan alustuksia kilpailuhaasteeseen liittyen ja osallistuvilla tiimeillä on mahdollisuus saada tukea ja sparrausta ideointiin laajalta joukolta eri alojen asiantuntijoita. Mukana sparraamassa 6Aika Energiaviisaat kaupungit-hankkeen edustajat ja 6Aika Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen edustajat, Educraftor, Tieto Finland Oy, ISS Palvelut Oy, Fortum Oyj ja Turku Energia.  Keynote-puhujana tapahtumassa nähdään Ilkka Halava.

Palkintona: 4000 euroa, tukea ideoiden jatkokehittämiseen ja pilotointiin sekä Lenovon kannettavia.

Tapahtuma on suunnattu pelialan, energia-alan ja ohjelmistoalan yrityksille, start-upeille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille!

 

Aika: 17.-18.5.2019

Paikka: SparkUp, Turku Tykistökatu 4, 20520 Turku

Lisätietoa: http://energiaviisaat.fi/energyhackathon/

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/energyhackathon 3.5.2019 mennessä.  

More information about the event in English can be found here.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä 6Aika-hankkeet Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt ja Energiaviisaat kaupungit.

 

Tiedot

Alkaa:
17.05.2019
Loppuu:
18.05.2019

Tapahtumapaikka

SparkUp 1. krs.
Tykistökatu 4 B
Turku, 20520 Suomi
+ Google Map