Siirry sisältöön
""
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Energy Hackathon Kick-Off

 

Energy Hackathon, 17.-18.5.2019 –  Kick-Off 6.3.2019

Tule mukaan Energy Hackathoniin kehittämään ideoita ja sovelluksia miten energiaa voidaan tehdä näkyväksi ja energiansäästämisestä voidaan tehdä kiinnostavaa ja hauskaa lapsille ja nuorille!

Energiankulutuksen vähentämisellä niin kodeissa, kouluissa ja töissä on suuri merkitys päästövähennystavoitteiden saavuttamiseksi ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Jotta energiankulutusta voidaan pienentää, täytyy energiateemasta sekä omista vaikutusmahdollisuuksista tehdä kiinnostavaa ja osallistavaa jo lapsille ja nuorille. Digitaalisuus sekä energian ja datan visualisointi tarjoavat myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille.

Energy Hackathonissa etsitään ratkaisuja siihen, miten energiankulutusta voisi tehdä näkyvämmäksi ja sen säästäminen mielenkiintoiseksi mahdollisimman konkreettisilla ja hauskoillakin tavoilla.  Millaisten uusien digitaalisten sovellusten ja pelien avulla energiateemasta voisi oppia enemmän sekä kouluissa että niiden ulkopuolella?

Kilpailuehdotuksia toivotaan kahden teeman alle:

  • Kaupunki energia-aiheisena oppimisympäristönä
  • Rakennukset energia-aiheisena oppimisympäristönä

Energy Hackathon on suunnattu peli-alan, energia-alan ja ohjelmistoalan yrityksille, asiantuntijoille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille!

Energy Hackathon Kick-Off

Aika: 6.3.2019 klo: 9:00-15:15

Paikka: Turun AMK,  Lemminkäisenkatu 30 (B-siipi), opastus ulko-ovelta

Energy Hackathonin startataan Kick-Off –tilaisuudella 6.3.2019! Tule mukaan kuulemaan lisää energiateemasta, Energy Hackathonin tehtävänannosta sekä muodostamaan tiimejä ja ideoimaan muiden kiinnostuneiden kanssa!

Lisää tietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen: http://energiaviisaat.fi/energyhackathon/

Energy Hackathon, 17.-18.5.2019

Energy Hackathon 2019 päätapahtuma järjestetään toukokuussa SparkUpssa, Turussa. Pääpalkinto julkistetaan Kick-Off tilaisuudessa. Hyville ideoille tukea ja sparrausta ideoiden jatkokehittämiseen ja mahdollisuus pilotointiin.

Ilmoittautuminen päätapahtumaan avataan maaliskuussa 2019.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä 6Aika-hankkeet Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt ja Energiaviisaat kaupungit yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
06.03.2019
Aika:
09:00-15:00

Tapahtumapaikka

Turun ammattikorkeakoulu, Lemminkäisenkatu
Lemminkäisenkatu 30
Turku, 20520
+ Google Map