Siirry sisältöön
Pyöräillen saaristossa
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bókun online-myyntivalmennus

 

Yhä suurempi osa matkailijoista ei ainoastaan suunnittele matkaansa, vaan myös ostaa ohjelmapalvelut digitaalisten myyntikanavien kautta. Suomeen tulevat matkailijat arvostavat palveluiden helppoa löydettävyyttä ja ostomahdollisuutta suoraan nettisivuilta. 

Digitaaliset myyntialustat ovat toimineet yhtenä Islannin matkailun kasvun mahdollistajana ja vuonna 2017 Islannissa varauksista yli 80 % tehtiin online. Yksi kasvun taustalla olleista digitaalisista ratkaisuista on erityisesti ohjelmapalveluiden ja elämysten myyntikanavaksi tarkoitettu Bókun.

Bókunin avulla voit kehittää liiketoimintaasi ja tehdä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa Marketplacen kautta. Samalla tarjoat asiakkaille vaivattoman ja visuaalisesti selkeän kanavan ostamiseen juuri silloin kun se heille parhaiten sopii. 


Jos Bókunin käyttöönotto kiinnostaa, tarjoamme mahdollisuuden osallistua 2-päiväiseen myyntivalmennukseen 20.-21.3.2019. Valmentajana toimii Anne Kaakkuriniemi Flowhouse Oy:stä.

Valmennus on suunnattu ohjelma- ja aktiviteettipalveluille sekä käyntikohteille ja mukaan valmennukseen valitaan noin 10 yritystä.

Valmennus on osallistujille maksuton, mutta osallistumisen edellytyksenä on sitoutuminen Bókunin käyttöönottoon ja yksittäismatkailijoille suunnattu ohjelma-, aktiviteetti- tai elämystuotetarjonta. Maaliskuun valmennus ei sovellu majoitustarjonnan viemiseen Bókuniin.

OHJELMA
20.3. (klo 9-15.30) perehdytään tuotteistamiseen Bókunin näkökulmasta, matkailutuotteen markkinointiin verkossa (miten edistää myyntiä omilla verkkosivuilla) sekä kuullaan vinkkejä sisältöjen julkaisuun eri kanavissa.

21.3. (klo 9-15.30) työskennellään omalla Bókun-tilillä, opitaan elämystuotteiden lisääminen varausalustalle sekä kuullaan vinkit myynnin edistämiseen Bókun Marketplacen kautta (mm. mitä huomioida sopimusten tekemisessä).

 

Jos haluat osallistua valmennukseen, ota yhteyttä:
Ira Lahovuo, 040 706 2484 tai ira.lahovuo@turkubusinessregion.com

 

Valmennuksen tarjoaa Varsinais-Suomen liiton rahoittama Matkailun digitaaliset ja fyysiset palveluketjut -hanke.

Tiedot

Alkaa:
20.03.2019 09:00
Loppuu:
21.03.2019 15:30

Järjestäjä

Turku Science Park Oy