Life Science -alan kasvu- ja kehittämispalvelut

Life Science -sektorilla kansainvälistyminen on usein menestymisen edellytys, sillä kotimaan markkina ei riitä. Siksi palvelumme painopiste on vahvasti kansainvälistymisvalmiuksien kasvattamisessa sekä alan turkulaisen osaamisen kansainvälisessä markkinoinnissa.

Tuemme uusien innovaatioiden kaupallistamista, toteutamme osallistujille kustannustehokkaita messu- ja partnerointimatkoja ja välitämme kansainvälisiä huippuluokan mentoreita.

Life Science -kiihdyttämö

Life Science Accelerator -kiihdyttämöohjelma vauhdittaa korkeakoululähtöisten tutkimusprojektien kaupallistamista sekä varhaisvaiheen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Kohdealueena on erityisesti lääke- ja diagnostiikkakehitys sekä näihin läheisesti liittyvät toimialat ja ratkaisut.

NOME-mentorointi

Nordic Mentor Network for Entrepreuneurship (NOME) on pohjoismainen mentorointiohjelma. Huipputason mentorit ovat myös suomalaisten Life Science -yritysten käytettävissä. NOMEn vapaaehtoispohjalta toimivat mentorit auttavat pohjoismaisia startup-yrityksiä niiden tähdätessä kasvuun ja kansainväliseen menestykseen. Turku Science Park Oy koordinoi NOMEohjelmaa Suomessa.

Terveyskampus Turku

Terveyskampus Turku on merkittävä lääketieteen ja terveysalan moniammatillinen
osaamiskeskittymä, joka tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia tutkimustoiminnalle,
innovaatioille ja yritysyhteistyölle.

Terveyskampus Turku -yhteistyössä ovat oman yhtiömme ohella mukana

  • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
  • Turun yliopisto
  • Åbo Akademi
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Yrkeshögskolan Novia

Osapuolet edistävät tutkimus- ja yhteistyöedellytyksiä, koulutustoimintaa sekä yritys- ja
innovaatiotoimintaa. Tavoitteena on kehittää kampuksella perinteiset tieteenalarajat ylittävää osaamista, joka vastaa sosiaali- ja terveysuudistuksen tavoitteita.

Ota yhteyttä

Life Science -sektorilla kansainvälistyminen on usein menestymisen edellytys, sillä kotimaan markkina ei riitä. Me autamme yritysten liiketoimintaosaamisen ja kansainvälistymisvalmiuksien kasvattamisessa sekä markkinoimme alan turkulaista osaamista etenkin kansainvälisissä partnerointi- ja muissa tapahtumissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

 

 

Terveyden ja hyvinvoinnin palvelukokonaisuus
Tero Piispanen kasvokuva.
Tero Piispanen
Johtaja
HealthTurku
+358 400 781 683
Life Science -kiihdyttämö ja NOME-verkosto
Tom Palenius
Johtaja
yrityspalvelut
+358 40 550 1126
Hanna Halme kasvokuva.
Hanna Halme
Kasvuvalmentaja
ProHealth Accelerator
+358 50 577 4809