Turku Science Park Oy palvelee MaritimeTurku -kärkialan yrityksiä mm.

  • tukemalla Turun telakan läheisyyteen rakennettavan Blue Industry Parkin kehitystyötä
  • vauhdittamalla yritysten innovatiivista yhteistyötä Maritime Accelerator -kiihdytysohjelmassa
  • tuottamalla innovaatiokyvykkyyden analysointi- ja neuvontapalvelua
  • Turku Future Technologies -palvelulla

Blue Industry Park

Turun telakan läheisyydessä sijaitsevasta Blue Industry Parkista tavoitellaan Euroopan mittakaavassa johtavaa meri- ja valmistavan teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskittymää. Alue palvelee kaikenkokoisia yrityksiä ja vahvistaa Turun seudun teollisuuskeskittymien kokonaisuutta.

Blue Industry Parkin kilpailuetuna on yritysten ja alueen muiden toimijoiden yhteistoiminnasta syntyvä synergia. Blue Industry Parkissa yhdistyvät kriittinen massa resursseja ja osaamista sekä kilpailukykyiset puitteet tuotantoon, tuotekehitykseen ja tutkimukseen.

Logistiset yhteydet kytkevät Blue Industry Parkin yritykset suoraan globaaleille markkinoille maanteitä, raiteita sekä meri- ja lentoteitä pitkin.

Alue tarjoaa ensiluokkaiset puitteet paitsi tuotantoon, myös jatkuvaan uusiutumiseen, huippuosaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tavoitteet:

  • 100 yritystä
  • 10 000 työntekijää
  • 500 miljoonan euron investoinnit

Maritime Accelerator -kiihdytysohjelma

Maritime Accelerator on innovaatioalusta, joka yhdistää meriteollisuuden vakiintuneet, kansainvälisesti toimivat yritykset ketteriin startup- ja kasvuyrityksiin.

Tutustu Maritime Accelerator -kiihdytysohjelmaan.

Yrityksen innovaatiokyvykkyyden analysointi- ja neuvontapalvelu

Maksuton palvelu sisältää mm. innovaatiostrategiaa ja -prosessia sekä organisaation toimintaa ja kulttuuria käsittelevän analyysin, kehittämissuunnitelman ja asiantuntijan neuvonnan suunnitelman toteuttamisessa. Palvelu toteutetaan käyttäen strukturoituja työkaluja koulutetun innovaatiokykykartoittajan toimesta. Sopii innovatiivisille yrityksille, joiden tuote, palvelu tai bisnesmalli antaa merkittävän kilpailuedun ja mahdollistaa huomattavan kansainvälisen kasvun. Yrityksellä pitäisi olla myös vähintään noin kymmenhenkinen organisaatio ja ainakin pari vuotta toimintaa takanaan.

Lisätiedot Growth Advisor Olli Mankonen tai Network Manager Vesa Erkkilä

Turku Future Technologies (TFT)

Meri- ja valmistavan teollisuuden yrityksiä palvelemme myös Turku Future Technologies -palvelukokonaisuudessa. Se avaa kahdeksan korkeakoulun huippututkimuksen mahdollisuudet Turun seudun yritysten käyttöön.

Lue lisää TFT:n palveluista.

Yhteyshenkilösi
Vesa Erkkilä kasvokuva.
Vesa Erkkilä
Asiakkuuspäällikkö
MaritimeTurku
+358 400 806 256
Jukka Laiterä kasvokuva.
Jukka Laiterä
Erityisasiantuntija
Maritime Accelerator
+358 400 523 173
Sofia Tuominen kasvokuva.
Sofia Tuominen
Kasvuvalmentaja
TechTurku, MaritimeTurku
+358 44 295 7767