Blue Industry Park

Turun telakan läheisyydessä sijaitsevasta Blue Industry Parkista tavoitellaan Euroopan mittakaavasssa johtavaa meri- ja valmistavan teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskittymää. Alue palvelee kaikenkokoisia yrityksiä ja vahvistaa Turun seudun teollisuuskeskittymien kokonaisuutta.

Blue Industry Parkin kilpailuetuna on yritysten ja alueen muiden toimijoiden yhteistoiminnasta syntyvä synergia. Blue Industry Parkissa yhdistyvät kriittinen massa resursseja ja osaamista sekä kilpailukykyiset puitteet tuotantoon, tuotekehitykseen ja tutkimukseen.

Logistiset yhteydet kytkevät Blue Industry Parkin yritykset suoraan globaaleille markkinoille maanteitä, raiteta sekä meri- ja lentoteitä pitkin.

Alue tarjoaa ensiluokkaiset puitteet paitsi tuotantoon, myös jatkuvaan uusiutumiseen, huippuosaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tavoitteet:

  • 100 yritystä
  • 10 000 työntekijää
  • 500 miljoonan euron investoinnit

Hyödynnä korkeakoulujen huippuosaamista

Meri- ja valmistavan teollisuuden yrityksiä palvelemme myös Turku Future Technologies -palvelukokonaisuudessa. Se avaa kahdeksan korkeakoulun huippututkimuksen mahdollisuudet Turun seudun yritysten käyttöön.

Blue Industry Park video in English:

 

Blue Industry Park -yhteyshenkilösi
Pipa Turvanen
Asiamies
Lounaisrannikkoyhteistyö
+358 40 729 5364
Korkeakoulujen huippuosaaminen ja TFT-verkosto
Sofia Tuominen
Account Manager,
Turku Future Technologies
+358 44 295 7767