Kansainvälisten osaajien houkuttelun palvelut on tarkoitettu yrityksille, jotka etsivät korkeakoulutettuja kansainvälisiä asiantuntijoita ja haluavat näkyvyyttä avoinna oleviin työtehtäviin.

Kansainvälisten osaajien houkuttelukampanjat toteutetaan yritysryhmäkohtaisesti. Yrityspalvelut ovat kaikkien lounaissuomalaisten yritysten hyödynnettävissä. Kampanjat on kohdistettu korkeasti koulutettuihin asiantuntijoihin, joilla on vähintään 2 vuotta relevanttia työkokemusta.

Osaajien houkuttelukampanjat lyhyesti:

  • 2-3 kuukauden mittaiset kampanjat
  • Yrityksen osaajatarpeita vastaavien kandidaattien etsiminen
  • Näkyvyys yrityksille ja niiden avoimille työpaikoille
  • Metodit: digitaalinen mainonta, hakukonemarkkinointi, sosiaalinen media, yksittäiset suosittelut, tapahtumat sekä työ- ja ammattimessut ympäri maailman.

Palveluiden tavoitteena on lisäksi lisätä yleistä alueen tunnettuutta ja houkuttelevuutta kansainvälisten osaajien ja heidän perheidensä keskuudessa. Kansainvälisten osaajien houkuttelun yrityspalvelut toteutetaan yhteistyössä Business Finlandin kanssa. Katso lisää: www.workinfinland.fi

Kansainvälisiä osaajia palvelee Career in Southwest Finland -sivusto, joka toimii alustana erilaisille kampanjoille ja esimerkiksi alueen avoimille työpaikoille,   https://careerinsouthwestfinland.fi

Etsitkö mahdollisuutta tuoda esiin työpaikkojanne kansainvälisesti?

Ota yhteyttä pipa.turvanen@turkubusinessregion.com niin kerromme miten saat teidänkin työpaikkanne esille tuleviin osaajien houkuttelun tapahtumiin maailmalla.

 

Ota yhteyttä!
Pipa Turvanen kasvokuva.
Pipa Turvanen
Asiakkuuspäällikkö
Talent Turku
+358 40 729 5364