Mietitkö kansainvälistymistä?

Turku Science Park Oy yhdessä muiden Turun seudulla kansainvälistymispalveluja tarjoavien Team Finland -toimijoiden kanssa tarjoavat säännöllisesti infotilaisuuksia ja tietopaketteja kansainvälistymistä suunnittelevien yritysten tueksi.

Maa- ja markkinatietoutta

Info- ja verkostoitumistilaisuudet auttavat niin vienti- kuin tuontitoiminnasta kiinnostuneita omien ideoiden jalostamisessa. Oli kohdemarkkina lähellä tai kaukana, vaatii se aina perehtymistä kulttuurisiin, lainsäädännöllisiin ja kaupallisiin taustatekijöihin. Maa- ja maanosakohtaisten infotilaisuuksien lisäksi tarjoaa neuvontaa kansainvälisessä kaupassa myös yritysneuvonta Potkurin neuvontapiste keskiviikkoisin.

Löydä tulevat kansainvälisen kaupan infotilaisuudet tapahtumakalenteristamme.

Pietari ja Venäjä

Venäjällä jo reilun puolen päivän ajomatkan päässä odottaa viiden miljoonan asukkaan markkina-alue. Venäjän markkinoille pääsy ja liiketoiminnan kehittäminen maassa vaatii osaamista ja verkostoja. Kansainvälistymispalveluidemme kautta avautuvat ovet palveluntarjoajiin ja asiantuntijoihin Suomessa ja Venäjällä.

Käytettävissäsi on myös Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen liiton yhteinen Pietarin Turku-keskus. Sen yhtenä tehtävänä on elinkeinoelämän seuranta ja yritysten välisten yhteistyömahdollisuuksien edistäminen sekä korkeakouluyhteistyön tukeminen.

Tianjin ja Kiina

Kiinan markkinoista kiinnostuneille tarjolla on mm. Turun seudun toimisto Pekingin kupeessa sijaitsevassa Tianjinissa, asukasluvultaan Kiinan neljänneksi suurimmassa kaupungissa.

Tianjinin toimisto auttaa esimerkiksi- suppeiden markkinaselvitysten ja toimialaselvitysten laadinnassa- vierailujen, tapaamisten, kuljetusten ja tulkkipalveluiden sopimisessa- tarjoamalla mahdollisuuden lyhytaikaiseen työpisteeseen toimistossa.

 

Kansainvälisen kaupan palvelut, erityisalue Kiina
Megumi Hayashi kasvokuva.
Megumi Hayashi
Yritysneuvoja
+358 40 823 8117