Messut, partnerointi, kansainväliset sidosryhmätilaisuudet

Kansainvälisten yhteistyökuvioiden rakentaminen tarvitsee usein etäyhteyksien ohella myös kasvoikkaisia tapaamisia. Se on edelleen myös luontevin tapa yhteistyön alkuun saattamiselle.

Voit hyödyntää Turku Science Park Oy:n ohjelmia ja hankkeita, jotka usein keskittyvät kehittyviin markkinoihin ja vientiin.

Yhtenä myynnin ja kumppanuuksien rakentamisen kanavana toimivat kärkialojen kansainväliset tapahtumat, etenkin messut sekä partnerointi- ja B2B-tilaisuudet. Osallistumme kärkialojen johtaviin tapahtumiin ja konferensseihin mahdollisuuksien mukaan – usein yhdessä kansainvälisille markkinoille tähtäävien asiakkaidemme kanssa.

Messutapahtumia

Turku Science Park Oy järjestää vuosittain useita kansainvälisiä messumatkoja esimerkiksi life science- ja ICT-kärkialoja edustaville yrityksille ja innovaatiotoimijoiden ryhmille. Seuraa tapahtumakalenteriamme, sosiaalisen median kanaviamme tai ota yhteyttä ja kerro millaisia toiveita sinulla on.

Partnerointi – yhteistyökumppaneita partnerointitapahtumista

Partnerointitapahtumia järjestetään kansainvälisten seminaari- ja messutapahtumien yhteydessä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Turussa vuosittaisen HealthBIO-seminaarin yhteydessä kymmenet lääkekehitys-, diagnostiikka- ja terveysteknologia-alojen yritykset tapaavat kansainvälisten suuryritysten sekä investoreiden edustajia.

Hyödynnä Turku Science Park Oy:n ohjelmia ja hankkeita, ja osallistu oman alasi partnerointitapahtumiin!

 

Yhteyshenkilösi messuosallistumisissa
Tero Piispanen kasvokuva.
Tero Piispanen
Johtaja
HealthTurku
+358 400 781 683
Yhteyshenkilösi partnerointitapahtumissa
Timo Huttunen kasvokuva.
Timo Huttunen
Asiakkuuspäällikkö
TechTurku
+358 40 719 2335