HUOM!

SparkUp on suljettu toistaiseksi COVID-19 pandemian takia. Tiloihin suunnitellut tilaisuudet on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Lisätietoja voi kysyä tilaisuuksien järjestäjiltä. SparkUpin tiloissa toimivat yritykset voivat jatkaa tiloissa työskentelyä.

Startup-yrittäjäksi yhteisön tuella

Tavoitteletko nopeaa liiketoiminnan kasvua ja kansainvälisiä markkinoita? Etsitkö muita innokkaita ja innovatiivisia kumppaneita tiimiisi vai haluatko sparrata ideaasi vielä ammattilaisten kanssa? Tunnistatko itsesi startup-yrittäjäksi tai sellaiseksi aikovaksi?

Jos vastasit myöntävästi, niin tervetuloa SparkUpille! SparkUp on alkuvaiheen yritysten palvelukokonaisuus ja startup-yhteisö.  SparkUpista löydät paitsi Turku Science Park Oy:n aloittavan yrityksen palveluita, myös opiskelijoiliden ja tutkijoiden yrittäjyysyhdistys Boost Turun, luovien alojen hautomo Humak Creven ja yrittäjyyskasvatusohjelmia tarjoavan Nuori Yrittäjyys -palvelun sekä Shift Business Festivaalin.

Tuomme saman katon alle Turun seudulla toimivia startup-toimijoita, verkostoja ja tapahtumia. SparkUpin kuukausittain toistuvassa pop-up -neuvonnassa voit tavata maksutta eri alojen asiantuntijoita, mm. Business Finlandilta. Löydät tiloistamme ElectroCityn katutasosta (Tykistökatu 4 b, Turku) myös avointa työskentelytilaa.

SparkUpin säännölliset BusinessUp-kiihdytysohjelmat tarjoavat startupeille ja sellaisiksi tähtääville tiimeille tilaisuuden päästä osaksi ammattilaisten valmennusta ja kansainvälistä sparrausta.

SparkUpin ovet ovat auki joka arkipäivä kello 8.30–16.30, mutta toimintaa ja tilaisuuksia on usein myös ilta-aikaan.

Palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Seuraa meitä Facebookissa ja LinkedInissä.

Tekijät:
Boost Turku logoCreve   Nuori Yrittäjyys  Shift business festival

Tästä kaikki alkaa

SparkUp tarjoaa ideallesi, tiimillesi tai jo perustetulle startup-yrityksellesi kipinöitä ja potkua! Kun pyrit nopealla aikataululla eteenpäin ja tähtäimesi ovat kansainvälisillä markkinoilla, kannattaa hakeutua SparkUpin palveluiden piiriin.

Tilat

SparkUpissa käytössäsi on avoin työskentelytila ja SparkUpin toisen kerroksen kahvihuone. Lisäksi SparkUpissa on suuri tapahtuma-areena, kaksi neuvotteluhuonetta, yksi koulutusluokka ja asiantuntijoiden työskentelytiloja.  SparkUp on avoinna arkisin klo  8.30–16.30, mutta toimintaa on usein myös iltaisin.

Tapahtuma-areena ja koulutusluokka Silo ovat varattavissa maksutta yrittäjyyteen liittyviin maksuttomiin ja kaikille avoimiin tapahtumiin ja tapaamisiin.

Tapahtuma-areena sopii workshopeille, luennoille, hackathoneille ja muille vastaaville. Maksimihenkilömäärä on 100.  Tilassa on iso näyttö ja äänentoistojärjestelmä.

Kokoushuone Silo SparkUpin toisessa kerroksessa sopii enintään 25 hengen luennoille ja kokouksille. Tilassa on projektori ja näyttö sekä äänentoistojärjestelmä.

Kokoushuone Trikoo sopii enintään kuuden ja pienempi kokoushuone Sulo neljän hengen tapaamisille. Molemmat sijaitsevat SparkUpin ensimmäisessä kerroksessa. Molemmissa tiloissa televisio ja valkotaulu.

Category: SparkUp Spaces

Load More

Varaukset ja kysymykset: johanna.johansson@turkubusinessregion.com

Sijainti

SparkUp sijaitsee Turun Tiedepuiston sydämessä osoitteessa Tykistökatu 4 B , 20520 Turku.

Kartta SparkUpin sijainnista Turun Tiedopuistossa

 

 

Load More

""
SparkUp
Tykistökatu 4 B
20520 Turku
Lisätietoja SparkUpin palveluista:
Johanna Puhtila
Kasvuvalmentaja
+358 400 247 023
johanna.puhtila@turkubusinessregion.com
Johanna Puhtila
Growth Advisor
Startup and Growth Companies
+358 400 247 023
Tilavaraukset:
Johanna Johansson
SparkUp Community Facilitator
+358 40 845 5125