Valloita maailma startup-yhteisömme tuella

Tavoitteletko nopeaa liiketoiminnan kasvua ja kansainvälisiä markkinoita? Etsitkö muita innokkaita ja innovatiivisia kumppaneita tiimiisi vai haluatko sparrata ideaasi vielä ammattilaisten kanssa? Tunnistatko itsesi startup-yrittäjäksi tai sellaiseksi aikovaksi?

Jos vastasit myöntävästi, niin poikkea SparkUpiin. SparkUp on alkuvaiheen yritysten palvelukokonaisuus, mutta myös startup-yhteisö.  SparkUpista löydät paitsi Turku Science Park Oy:n aloittavan yrityksen palveluita, myös  opiskelijavetoisen Boost Turun, luovien alojen hautomo Humak Creven ja yrittäjyyskasvatusohjelmia tarjoavan Nuori Yrittäjyys -palvelun. Tuomme saman katon alle Turun seudulla toimivia startup-toimijoita, verkostoja ja tapahtumia. Löydät tiloistamme ElectroCityn katutasosta (Tykistökatu 4 b, Turku) myös avointa työskentelytilaa.

SparkUpin ovet ovat auki joka arkipäivä kello 8.30–16.30, mutta toimintaa ja tilaisuuksia on usein myös ilta-aikaan.

Tästä kaikki alkaa

SparkUp tarjoaa ideallesi, tiimillesi tai jo perustetulle startup-yrityksellesi kipinöitä ja potkua! Kun pyrit nopealla aikataululla eteenpäin ja tähtäimesi ovat kansainvälisillä markkinoilla, kannattaa hakeutua SparkUpin palveluiden piiriin.

Palvelumme muodostavat neljästä kokonaisuudesta, jotka ovat StartingUp, TeamingUp, BusinessUp ja LevelUp.

StartingUp – ensimmäinen askeleesi

StartingUp -työpajoissa opit mistä startup-yrittäjyydessä on kyse ja mistä voit tietää onko ideasi hyvä. Luvassa on aiheeseen liittyviä puheenvuoroja sekä tukea niin asiantuntijoilta kuin muilta samassa tilanteessa oleviltakin. Ympäri vuoden toimivissa pajoissa saat apua ideasi kehittämiseen, asiakkaasi tunnistamiseen, markkinointiin, myyntiin ja rahoitukseen.

TeamingUp – kokoa oma joukkueesi

TeamingUp -työpajat tähtäävät ideoiden ja ihmisten törmäämiseen. Pajoja järjestetään eri teemoilla startupien rekrytoinnista eri osaajatapaamisiin. Lähde mukaan avoimin mielin – ehkä sinullekin löytyy juuri se oikea tiimi lähteä unelmoimaan isosti!

BusinessUp – 10 intensiivistä viikkoa

Kahdesti vuodessa järjestettävässä BusinessUp-kiihdytysohjelmassa paneudutaan kasvua hakevan startupin arvolupauksen rakentamiseen ja kiteyttämiseen sekä muihin starteille tärkeisiin aihepiireihin. Mukaan voi hakea kypsässä ideavaiheessa, tai jo toimintansa aloittaneen yrityksen kanssa. Yhteisen ohjelman lisäksi jokaista tiimiä valmentaa oma mentori. Kysy meiltä myös toimialakohtai­sista kiihdyttömöistä, tai jos olet opiskelija, pidä mielessä Boost Turun kesäisin  pyörivä opiskelijakiihdytysohjelma Journey.

LevelUp – kun on aika edetä uudelle tasolle

LevelUp tarjoaa jo toimivalle yritykselle tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen. Autamme yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa sekä osaavien työntekijöiden löytämisessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ja viestinviejänä alueen yritysten, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, rahoittajien sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden välillä. Yrityksesi käytössä on laaja alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen verkostomme.

 

Lisätietoja startupeille suunnatuista SparkUpin palveluista
Tom Palenius
Johtaja,
aloittavan yrityksen palvelut
+358 40 550 1126
Johanna Puhtila
Erityisasiantuntija, aloittavat yritykset
+358 400 247 023
SparkUp-tilojen ja yhteisön tarjoamista mahdollisuuksista kertoo
Johanna Johansson
SparkUp Community Facilitator
SparkUp
+358 40 845 5125
SparkUp
Tykistökatu 4 B
20520 Turku