Valloita maailma startup-yhteisömme tuella

Tavoitteletko nopeaa liiketoiminnan kasvua ja kansainvälisiä markkinoita? Etsitkö muita innokkaita ja innovatiivisia kumppaneita tiimiisi vai haluatko sparrata ideaasi vielä ammattilaisten kanssa? Tunnistatko itsesi startup-yrittäjäksi tai sellaiseksi aikovaksi?

Jos vastasit myöntävästi, niin poikkea SparkUpiin. SparkUp on alkuvaiheen yritysten palvelukokonaisuus, mutta myös startup-yhteisö.  SparkUpista löydät paitsi Turku Science Park Oy:n aloittavan yrityksen palveluita, myös  opiskelijavetoisen Boost Turun, luovien alojen hautomo Humak Creven ja yrittäjyyskasvatusohjelmia tarjoavan Nuori Yrittäjyys -palvelun.

Tuomme saman katon alle Turun seudulla toimivia startup-toimijoita, verkostoja ja tapahtumia. Löydät tiloistamme ElectroCityn katutasosta (Tykistökatu 4 b, Turku) myös avointa työskentelytilaa.

SparkUpin ovet ovat auki joka arkipäivä kello 8.30–16.30, mutta toimintaa ja tilaisuuksia on usein myös ilta-aikaan.

Palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Seuraa meitä Twitterissä, Facebookissa ja LinkedInissä.

Kumppanit:
Boost Turku logoCreve   Nuori Yrittäjyys  Shift business festival

Tästä kaikki alkaa

SparkUp tarjoaa ideallesi, tiimillesi tai jo perustetulle startup-yrityksellesi kipinöitä ja potkua! Kun pyrit nopealla aikataululla eteenpäin ja tähtäimesi ovat kansainvälisillä markkinoilla, kannattaa hakeutua SparkUpin palveluiden piiriin.

Palvelumme muodostavat neljästä kokonaisuudesta, jotka ovat StartingUp-työpajat, TeamingUp-tapaamiset, BusinessUp-kiihdytysohjelma ja LevelUp-palvelut.

StartingUp -työpajoissa opit mistä startup-yrittäjyydessä on kyse ja mistä voit tietää onko ideasi hyvä. Luvassa on aiheeseen liittyviä puheenvuoroja sekä tukea niin asiantuntijoilta kuin muilta samassa tilanteessa oleviltakin. Ympäri vuoden toimivissa pajoissa saat apua ideasi kehittämiseen, asiakkaasi tunnistamiseen, markkinointiin, myyntiin ja rahoitukseen.

Load More

TeamingUp -työpajat tähtäävät ideoiden ja ihmisten törmäämiseen. Pajoja järjestetään eri teemoilla startupien rekrytoinnista eri osaajatapaamisiin. Lähde mukaan avoimin mielin – ehkä sinullekin löytyy juuri se oikea tiimi lähteä unelmoimaan isosti!

Load More

Kahdesti vuodessa järjestettävässä BusinessUp-kiihdytysohjelmassa paneudutaan kasvua hakevan startupin arvolupauksen rakentamiseen ja kiteyttämiseen sekä muihin starteille tärkeisiin aihepiireihin. Mukaan voi hakea kypsässä ideavaiheessa, tai jo toimintansa aloittaneen yrityksen kanssa. Yhteisen ohjelman lisäksi jokaista tiimiä valmentaa oma mentori. Kysy meiltä myös toimialakohtai­sista kiihdyttämöistä, tai jos olet opiskelija, muista myös opiskelijoiden yrittäjyysyhteisö Boost Turku ry:n kesäisin toteutettava kiihdytysohjelma Startup Journey.

 

if you are a student, keep in mind SparkUp’s student accelerator programme Boost Turku Startup Journey that runs in the summer.

 

 

Load More

LevelUp tarjoaa jo toimivalle yritykselle tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen. Autamme yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa sekä osaavien työntekijöiden löytämisessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ja viestinviejänä alueen yritysten, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, rahoittajien sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden välillä. Yrityksesi käytössä on laaja alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen verkostomme.

Load More

Tilat

SparkUpissa käytössäsi on avoin työskentelytila ja SparkUpin toisesta kerroksesta löytyvät kaksi ilman varausta toimivaa tiimityöskentelytilaa sekä kahvio. Lisäksi SparkUpissa on suuri tapahtuma-areena, kaksi neuvotteluhuonetta, yksi koulutusluokka ja asiantuntijoiden työskentelytiloja.  SparkUp on avoinna arkisin klo  8.30–16.30, mutta toimintaa on usein myös iltaisin. SparkUpin n. 800m2 sijoittuvat kahteen kerrokseen.

Tapahtuma-areena ja kokoushuoneet Sulo ja Trikoo sekä koulutusluokka Silo ovat varattavissa maksutta yrittäjyyteen liittyviin tapahtumiin ja tapaamisiin. Neuvotteluhuoneita tarjoamme maksutta aivan alkuvaiheen tiimeille.

Tapahtuma-areena sopii workshopeille, luennoille, hackathoneille ja muille vastaaville. Maksimihenkilömäärä on 100.  Tilassa on iso näyttö ja äänentoistojärjestelmä.

Kokoushuone Silo SparkUpin toisessa kerroksessa sopii enintään 25 hengen luennoille ja kokouksille. Tilassa on projektori ja näyttö sekä äänentoistojärjestelmä.

Kokoushuone Trikoo sopii enintään kuuden ja pienempi kokoushuone Sulo neljän hengen tapaamisille. Molemmat sijaitsevat SparkUpin ensimmäisessä kerroksessa. Molemmissa tiloissa televisio ja valkotaulu.

Load More

Varaukset ja kysymykset: johanna.johansson@turkubusinessregion.com

Sijainti

SparkUp sijaitsee Turun Tiedepuiston sydämessä osoitteessa Tykistökatu 4 B , 20520 Turku.

Kartta SparkUpin sijainnista Turun Tiedopuistossa

 

 

Load More

""
SparkUp
Tykistökatu 4 B
20520 Turku
Lisätietoja SparkUpin palveluista:
Tom Palenius
Johtaja,
yrityspalvelut
+358 40 550 1126
tom.palenius@turkubusinessregion.com
Johanna Puhtila
Kasvuvalmentaja
+358 400 247 023
johanna.puhtila@turkubusinessregion.com
Tilavaraukset:
Johanna Johansson
SparkUp Community Facilitator
+358 40 845 5125