Hei, Potkurin asiakas.

Neuvonnassa on siirrytty etäneuvontaan toistaiseksi. Sovi neuvonta-aika ottamalla meihin yhteyttä joko puhelimitse, puh. 040 488 2000 tai sähköpostitse potkuri@turkubusinessregion.com

Startti-infot toteutetaan webinaareina. Niitä varten käytössämme on Microsoft Teams live. Pääset osallistumaan tapahtumaan suoraan tämän sivun alareunasta avautuvan tapahtuman tiedoista. Et siis välttämättä tarvitse sovellusta. Käytä Chrome -tai Edge-selainta. 

Suunnitteletko yrityksen perustamista?

Harkitsetko yrittäjäksi ryhtymistä? Haluatko hyödyntää osaamistasi tai liikeideaasi yrittäjänä? Yritysneuvontaa antaa Turun seudulla Yritysneuvonta Potkuri.

Ensimmäinen askeleesi voi olla startti-info, jossa kuulet tiiviin tietopaketin yrittäjäksi ryhtymisestä ja yrityksen perustamisesta. Suosittelemme startti-infoon osallistumista ennen kuin varaat henkilökohtaisen tapaamisen yritysneuvojamme kanssa. Siten saat enemmän hyötyä myös keskusteluista neuvojan kanssa.

Startti-infot järjestetään pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa, keskiviikkoisin, ja ne  pidetään  ICT-City -talon katutasossa Turun ammattikorkeakoulun Globe-tilassa (Joukahaisenkatu 3, A-porras, 20520 Turku). Koronaepidemian aikana startti-infot pidetään webinaareina.

Syksyn 2020 Startti-infot

Syyskauden Startti-infot päivittyvät tapahtumakalenteriimme kesän jälkeen.

Startti-infon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Startti-infot pidetään webinaareina.  

Osallistumislinkin löydät tämän sivun alaosasta kyseisen tapahtuman sivulta, jonne se päivitetään ennen tapahtuman alkua.  Käytä Chrome- tai Edge-selainta.

 

Henkilökohtaista neuvontaa

Potkurin yritysneuvojat neuvovat ja konsultoivat yritystoimintaa harkitsevia, aloittavia ja hiljattain yritystoimintansa aloittaneita yrittäjiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Potkurin asiakkaana saat käytännönläheistä tietoa mm. yrityksen perustamisesta, ohjausta TE-palveluihin sekä neuvoja investointi- ja kehittämisrahoitukseen liittyvissä asioissa. Tarvittaessa yritysneuvojamme antavat lähetteen myös maksuttomaan konsultaatiokäyntiin yksityiselle palveluntarjoajalle.

Ohjeita liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelman laadintaan

Lataa tai tilaa: 
Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 
Yrittäjäksi Suomen -oppaat  -linkin takaa löytyy eri kieliversioita.

Veroasiat

Veroasioissa sinua neuvoo veroneuvojamme Terttu Suomalainen. Hän ottaa vastaan Turun verotoimistossa, Lemminkäisenkatu 14 A (katutaso), DataCity, Turku. Ajanvaraukset Potkurin puhelinnumerosta 040 488 2000.

Palveluita myös yrityksen perustamisen jälkeen

Potkuri on Turku Science Park Oy:n palvelua yritystoimintaa pohtiville ja sitä käynnistäville. Osalle alkuvaiheen yrityksiä soveltuvat myös startup-yhteisö SparkUpin tarjoamat palvelut.

Seuraavassa vaiheessa yrityksille on tarjolla verkostoja ja palveluja, jotka ovat tukena liiketoiminnan kasvattamisessa ja kehittämisessä sekä kansainvälistämisessä.

Lisätietoja: Tom Palenius, puh. 040 550 1126.

Etsitkö jatkajaa yrityksellesi? Oletko ostamassa yritystä?

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu neuvoo yrityskaupoissa. Neuvontaa myös yrityksen omistajanvaihdosta harkitseville ja läpikäyville sekä yrityksen ostoa suunnitteleville.

Tästä pääset omistajanvaihdospalvelun kotisivuille. 

Potkurin ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvojalle puhelinnumerosta  040 488 2000.
(Puhelinaika klo 9-11 ja 12-16). 

Potkurin osoite

Potkuri palvelee  ICT-City -talon 4. kerroksessa (Joukahaisenkatu 3, A-porras, Turku). Kulku Potkuriin tapahtuu rakennuksen pääovesta.

Ilmoittaudu saapuessasi ala-aulan infotiskillä. Sieltä sinut ohjataan eteenpäin. 

Suurien rakennushankkeiden vuoksi pysäköinti alueella on rajallista. Suosittelemme saapumista meille julkisilla kulkuneuvoilla, esim. Fölin Turun sisäiset bussilinjat 32, 42 (Aurakatu KOP-kolmio T4) pysähtyvät Kupittaan rautatieaseman linja-autopysäkillä, josta on vajaan 200 metrin kävelymatka ICT-Cityyn.

 

 

Yritysneuvonta Potkuri on osa valtakunnallisesti toimivaa uusyrityskeskusten verkostoa.

 

EU-tietosuoja-asetus GDPR

Lue lisää Yrittäjän tietosuojaoppaasta, löydät sen Yrittäjien kotisivuilta.

Varaa aika Potkurin yritysneuvojalle
Joukahaisenkatu 3 - 5 A, 4. krs.
20520 Turku
Varaa aika puhelimitse
040 488 2000
tai sähköpostitse
Potkurissa palvelevat
Peter Lostedt
Yritysneuvoja
+358 40 139 2720
Markku Määttänen
Yritysneuvoja
+358 50 559 0534
Johanna Ojaranta
Yritysneuvoja
+358 40 544 0906
Maarit Tontti
Yritysneuvoja
+358 50 559 0297
Kyösti Vainikainen
Yritysneuvoja
+358 44 907 5213