Siirry sisältöön

Uutiset

Paimion Leijonienluolasta rahoittajia kasvulle

  • Kasvuyritykset ja pääomasijoittajat kohtaavat Paimion Leijonienluolassa 22.11.
  • Ilmoittautumisaika yrityksille jatkuu 15.11. asti
  • Tilaisuutta voi seurata myös live-streamin kautta

Paimion kaupunki järjestää 22.11. Paimion Leijonienluola -tilaisuuden. Elinkeinojohtaja Mika Ingin mukaan Paimion Leijonienluola on kasvuyritysten ja rahoittajien tapaamispaikka ”ilman sirkushuveja”.

– Yleensä rahoitusta hakevat esittäytyvät sijoittajille, mutta meillä kuvio on päinvastainen. Ainutlaatuisen runsas kattaus erilaisia pääomasijoittajia esittelee aamupäivällä Paimion kaupungintalolla yrityksille omaa toimintaansa ja toimintaideologiaansa. Yritykset valitsevat vastaavasti ne pääomasijoittajat, joille ideaansa iltapäivällä haluavat kasvokkaisessa tapaamisessa esitellä.

Ingin mukaan tilaisuus sopii niin aivan pienille kuin suuremmillekin yrityksille, sillä liikevaihto voi vaihdella nollasta 50 miljoonaan euroon. Myös myynnissä oleva yritys voi osallistua tapahtumaan. Tärkeää on, että liiketoiminta on skaalattavissa tai sen kasvattamisesta on olemassa suunnitelma. Mukaan voi ilmoittautua 15.11. saakka osoitteessa www.lupavalitapaimio.fi. Tilaisuuteen Paimion kaupungintalolle mahtuu n. 100 yritystä, mutta aamupäivän esityksiä voi seurata myös streamin välityksellä.

– Yritykset voivat ilmoittautumisen jälkeen antaa perustiedot toiminnastaan tai toimittaa myös oman esityksensä. Materiaalit ovat luottamuksellisia, eikä niitä jaeta eteenpäin ilman yritysten antamaa lupaa.

Vuonna 2017 tilaisuuteen osallistui paikan päällä 44 yritystä ja noin 120 seurasi sitä live-streamin välityksellä. Sijoittajat ja heidän organisaationsa edustivat lähes 2 miljardin euron pääomia. Järjestelyissä Paimion Leijonienluolan yhteistyökumppaneita ovat Pääomasijoittajat ry, Moosedog Oy, FiBAN, Suomen Yrittäjät, Turun kauppakamari, Osuuspankki ja Nordea.

Katso myös Mika Ingin haastattelu aiheesta:

Mika Ingi toivottaa pääomasijoittajat ja kasvurahoitukset yritykset tervetulleiksi Paimion Leijonienluolaan 22.11.2018.