Turun seutu – kasvun vauhdittaja

Turun seutu – Turku Business Region – on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä. Seutukunnan 22 000 yritystä, kuusi tiede- ja ammattikorkeakoulua sekä eri toimijoiden laaja yhteistyöverkosto vauhdittavat uusien tuotteiden ja palveluiden syntymistä ja yritystoiminnan kasvua sekä alueen hyvinvointia.  Turun seudun yrityshakemiston löydät täältä..

Laajeneva ja yhä kansainvälisempi Turun Tiedepuisto, Turun telakan läheisyyteen nouseva meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä Blue Industry Park, Turun ratapiha-alueelle kaavailtu elämys- ja tapahtumakeskittymä sekä Turun uusi keskustavisio antavat lisävauhtia koko Turun seudun tulevaisuudelle.

Vahvaa kasvua tukee seutukunnan monipuolinen tontti- ja toimitilatarjonta. Loistavien liikenneyhteyksien varrella, alle puolen tunnin ajomatkan päässä kansainvälisestä lentokentästä ja satamista tarjolla on valmista- ja kaavoitettua tilaa liiketoiminnalle.

Turun seudun yhteydet toimivat myös valtakunnallisesti ja alueella on keskeinen rooli kehittyvällä Tukholma-Turku-Helsinki-Pietari -akselilla.