Turun seutu – kasvun vauhdittaja

Turun seutu – Turku Business Region – on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä. Seutukunnan 22 000 yritystä, kuusi tiede- ja ammattikorkeakoulua sekä eri toimijoiden laaja yhteistyöverkosto vauhdittavat uusien tuotteiden ja palveluiden syntymistä ja yritystoiminnan kasvua sekä alueen hyvinvointia.

Laajeneva ja yhä kansainvälisempi Turun Tiedepuisto, Turun telakan läheisyyteen nouseva meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä Blue Industry Park, Turun ratapiha-alueelle kaavailtu elämys- ja tapahtumakeskittymä sekä Turun uusi keskustavisio antavat lisävauhtia koko Turun seudun tulevaisuudelle.

Vahvaa kasvua tukee seutukunnan monipuolinen tontti- ja toimitilatarjonta. Loistavien liikenneyhteyksien varrella, alle puolen tunnin ajomatkan päässä kansainvälisestä lentokentästä ja satamista tarjolla on valmista- ja kaavoitettua tilaa liiketoiminnalle.

Turun seudun yhteydet toimivat myös valtakunnallisesti ja alueella on keskeinen rooli kehittyvällä Tukholma-Turku-Helsinki-Pietari -akselilla.