Yrittäjän kumppani matkailussa

Turun seudun innovaatio- ja yrityspalveluista vastaava Turku Science Park Oy tukee yritysten matkailuliiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä.

Kun haluat tukea liiketoiminnan kehittämiseen, matkailun asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Maksuttomia koulutukset matkailuyrityksille

Kevään 2019 aikana on tarjolla useita maksuttomia infoja, työpajoja ja seminaareja matkailuyrityksille ja muille matkailualan toimijoille. Eri toimijoiden järjestämät tilaisuudet on koottu näppärään Matkailun tapahtumakalenteriin, josta löytyy myös linkit ilmoittautumisiin.

Elämyksiä maaseudulta -hanke

10.4. Ilmaristen matkailutilalla polkaistiin käyntiin kaksivuotinen Elämyksiä maaseudulta -hanke, jonka tavoitteena on Turun seudun matkailuyritysten välisen yhteistyöverkoston kehittäminen, yritysten matkailutuotetarjonnan lisääminen sekä yritysten osaamistason nostaminen.

Hankkeen tuloksena Turun seudun matkailuyrityksille syntyy uusia kansainvälisiä ja kotimaisia kohderyhmiä houkuttelevia matkailutuotteita ja tuotepaketteja. Mikäli haluat mukaan hankkeeseen, ota rohkeasti yhteys projektipäällikkö Anne Muuriseen!

Hanke saa rahoituksensa Turun seudun 10 kunnan lisäksi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Turun seudun matkailun yrityspalvelut Facebookissa

Jos haluat saada tietoa ajankohtaisista uutisista, tulevista koulutuksista tai esimerkiksi Visit Finlandin tapahtumista, liity Facebook-ryhmäämme:

www.facebook.com/groups/turunseudunmatkailunyrityspalvelut/

Matkailun aineistopankki

Tutustu menneiden koulutuksien ja työpajojen materiaaleihin matkailun aineistopankissa. Sieltä löydät mm. vinkkejä TripAdvisorin hyödyntämiseen, tietoa erilaisista digitaalisista myyntikanavista ja -alustoista sekä paljon vinkkejä verkkosivujen kehittämiseen.

Ota yhteyttä!
Teija Raninen kasvokuva.
Teija Raninen
Johtaja,
ExperienceTurku
+358 50 559 0549
Petra Niskanen kasvokuva.
Petra Niskanen
Asiakkuuspäällikkö
ExperienceTurku
+358 40 635 3334
Anne Muurinen.
Anne Muurinen
Erityisasiantuntija
ExperienceTurku
+358 40 484 1093