Yrittäjän kumppani matkailussa

Turun seudun innovaatio- ja yrityspalveluista vastaava Turku Science Park Oy tukee yritysten matkailuliiketoiminnan kasvua ja kansainvälistymistä.

Kun haluat tukea liiketoiminnan kehittämiseen, matkailun asiantuntijamme ovat käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tapahtumat ja valmennukset matkailuyrityksille ja -toimijoille

Syksyn 2019 aikana on tarjolla useita maksuttomia infoja, työpajoja ja seminaareja matkailuyrityksille ja muille matkailualan toimijoille.  Katso tapahtumat täältä.

Lataa matkailun tapahtumakalenteri PDF-muodossa.

Matkailun kehittämishankkeet

Elämyksiä maaseudulta -hanke

Hankkeen tavoitteena on Turun seudun matkailuyritysten välisen yhteistyöverkoston kehittäminen, yritysten matkailutuotetarjonnan lisääminen sekä yritysten osaamistason nostaminen.

Hankkeen tuloksena Turun seudun matkailuyrityksille syntyy uusia kansainvälisiä ja kotimaisia kohderyhmiä houkuttelevia matkailutuotteita ja tuotepaketteja. Mikäli haluat mukaan hankkeeseen, ota rohkeasti yhteys projektipäällikkö Anne Muuriseen!

Hanke saa rahoituksensa Turun seudun 10 kunnan lisäksi Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Vihreät matkaketjut -hanke

 Uudenmaan liiton logo

Hankkeen toteutusaikana 2.9.2019-31.8.2021 tavoitteena on luoda yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitoimalla reitti- ja aikataulutietoja sekä pilotoimalla vähähiilisiä matkaketjuja valituilla pilottireiteillä. Pilottireiteille tehdään palvelumuotoiluprosessi, jossa suunnitellaan pilottireiteille asiakastarpeita vastaavia, liiketoiminnallista potentiaalia sisältäviä matkaketjuja.

Lisäksi hankkeessa kehitetään liikennepalveluiden tuottajien ja yritysten verkostomaista yhteistyötä, sekä yritysten osaamista liikennepalvelualalla. Liikenneyritysten osaamista digitointityökalujen käytössä parannetaan järjestämällä koulutuksia niiden käyttöön.  Digitointi- ja palvelumuotoilutyöpajoista sekä koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksista informoidaan Turku Business Region-tapahtumakalenterissa.

Turun seudun matkailun yrityspalvelut Facebookissa

Jos haluat saada tietoa ajankohtaisista uutisista, tulevista koulutuksista tai esimerkiksi Visit Finlandin tapahtumista, liity Facebook-ryhmäämme:

www.facebook.com/groups/turunseudunmatkailunyrityspalvelut/

Matkailun aineistopankki

Tutustu menneiden koulutuksien ja työpajojen materiaaleihin matkailun aineistopankissa. Sieltä löydät mm. vinkkejä TripAdvisorin hyödyntämiseen, tietoa erilaisista digitaalisista myyntikanavista ja -alustoista sekä paljon vinkkejä verkkosivujen kehittämiseen.

Alla olevalla videolla VTT:n Senior Scientist Olli Pihlajamaa kertoo Open Arctic MaaS -hankkeesta, jonka Lapista saatuja kokemuksia Turku Science Park Oy:n ja Turun ammattikorkeakoulun Vihreät matkaketjut -hanke soveltaa nyt Varsinais-Suomeen.

Ota yhteyttä!
Teija Raninen kasvokuva.
Teija Raninen
Johtaja,
ExperienceTurku
+358 50 559 0549
Petra Niskanen kasvokuva.
Petra Niskanen
Asiakkuuspäällikkö
ExperienceTurku
+358 40 635 3334
Anne Muurinen.
Anne Muurinen
Erityisasiantuntija
ExperienceTurku
+358 40 484 1093