Siirry sisältöön

Uutiset

Materiaaliteknologian seminaarit kiinnostaneet Turun seudun yrityksiä

  • Materiaalitekniikan seminaarisarjassa on järjestetty jo kahdeksan tilaisuutta
  • Osallistujia on ollut yhteensä lähes 300
  • Sarja jatkuu myös keväällä 2019

Turku Science Park Oy on järjestänyt jo kahdeksan tilaisuutta suosituksi muodostuneessa Materiaalien sovellukset yrityksille -seminaarisarjassa. Tilaisuuksissa on vuodesta 2015 lähtien keskitytty esimerkiksi erilaisiin pinnoitteisiin, metalleihin ja muoveihin. Kapeasta erikoisalasta huolimatta tilaisuuksissa on ollut keskimäärin 30-40 osallistujaa. Kaikkiaan tilaisuudet ovat keränneet lähes 300 henkeä.

– Osallistujia niin akateemisesta maailmasta kuin yrityksistäkin on ollut runsaasti. Kertynyt hyvä palaute on rohkaissut aina uusien tilaisuuksien järjestämiseen. Erityisen ilahduttavaa on, että matkan varrella on kuulunut tietoja syntyneistä uusista yhteistyökuvioista, kertoo tilaisuuksien järjestämisestä Turku Science Park Oy:ssä vastaava Liisa Laurikko.

Laurikko kertoo, että sarjaan on luvassa jatkoa myös vuonna 2019.

– Alustavasti kevään tilaisuuden aiheeksi on mietitty pinnoitteiden biopohjaisia komponentteja, mutta teema tarkentuu vasta myöhemmin. Tulevasta pysyy parhaiten selvillä seuraamalla Turku Business Region -verkkosivujen tapahtumakalenteria. Myös postituslistallemme voi liittyä lähettämällä yhteystietonsa minulle sähköpostiosoitteeseen liisa.laurikko@turkubusinessregion.com.

Aiheesta lisää alla olevassa videossa, jossa myös osallistujien kommentteja.

Sivun yläreunan kuva metalleihin keskittyneestä materiaaliseminaarista toukokuulta 2017.