Siirry sisältöön

Uutiset

Maritime Accelerator huipentuu Slushin oheistapahtumaan

  • Meriteollisuuden yrityskiihdytysohjelman ensimmäinen jakso päättyy joulukuun alussa
  • Parhaat kasvuyritykset esittäytyvät yleisölle Helsingissä 4.12.
  • Päätöstapahtuma on Slushin maksuton, mutta rekisteröitymistä edellyttävät oheistapahtuma

Turku Science Park Oy:n yhteistyössä Avanto Venturesin kanssa toteuttama meriteollisuuden yrityskiihdyttämö Maritime Accelerator huipentuu joulukuun alun kolmanteen boot camp -kokoontumiseen ja sitä seuraavan päätöspitchaukseen. Se järjestetään Helsingin Messukeskuksessa, kansainvälisen kasvuyritystapahtuma Slushin oheistapahtumana.

Mies seisoo suuren näytön edessä. Näytöllä ilmakuva suuresta risteilijästä.
Royal Caribbean -varustamon Juhani Pitkänen on yksi Maritime Accelerator -ohjelmaan osallistuneiden partneriyritysten edustajista.

Maritime Accelerator -ohjelman yrityskumppaneista Wärtsilälle, Royal Caribbeanille ja Meyer Turku Oy:lle valikoiduista sadoista vaihtoehdoista on päätöstapahtumassa jäljellä seitsemän. Niistä kuusi esittäytyy isolle, arviolta 200 hengen yleisölle 4.12. aamupäivällä. Kolme tuomariston valitsemaa kasvuyritystä nousee lavalle myös myöhemmin samana päivänä pidettävässä Breaking Waves -konferenssissa.

 

Nyt käsillä olevassa finaalivaiheessa mukana olevat kasvuyritykset ovat Tulip, Delta Cygni Labs, Neuron Soundware, HemaImaging, Thermal Radar, Vital Vio ja Marine Bubble Flow. Ne ovat valikoituneet jatkoon syksyllä järjestettyjen haastatteluiden ja boot campien tuloksena. Suomalaisväriä edustaa Delta Cygni Labs.

– Kiihdytysohjelman tavoitteena on ollut mahdollistaa uusien meriteollisuuden ratkaisujen kehittäminen yhdessä innovatiivisten kasvuyritysten kanssa ja vahvistaa siten alan suomalaisten yritysten kilpailukykyä. Samalla ohjelma on avannut mukana olleille toimijoille laajan näkymän viimeisimpiin kehitystrendeihin heidän itse ohjelman alussa määrittämillään painopistealueilla, tiivistää Program Manager Sofia Tuominen Turku Science Park Oy:stä.

Tuominen toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi päätöstilaisuuteen.

– Tilaisuus on maksuton oheistapahtuma, eikä sitä varten tarvita Slush-lippua. Osallistuakseen on kuitenkin rekisteröidyttävä.

Lisätietoja ja linkki rekisteröitymiseen löytyy Turku Business Region –tapahtumakalenterista.