Tietoa seudun kehitysyhtiön Turku Science Park Oy:n avoimista työpaikoista.

Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä. Seutukunnan 22000 yritystä, viisi tiede- ja ammattikorkeakoulua sekä eri toimijoiden laaja yhteistyöverkosto vauhdittavat uusien tuotteiden ja palveluiden syntymistä ja yritystoiminnan kasvua sekä alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Haemme asiakkuuspäällikköä/vastaavaa tuottajaa Länsi-Suomen elokuvakomissioon.

Länsi-Suomen elokuvakomissio (West Finland Film Commission, WFFC) kuuluu osana Experience Turku kärkialaan, joka palvelee Turun seudulla toimivia ja seudulle sijoittuvia elokuva- ja peli-, ja matkailuteollisuuden yrityksiä ja tuotantoja.  Länsi-Suomen elokuvakomissio markkinoi Turun ja Salon seutuja kuvauspaikaksi kotimaisille ja kansainvälisille AV-tuotannoille, sekä tarjoaa seudulla kuvaaville tuotannoille maan parhaat palvelut.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa Suomen voimakkaasti kansainvälistyvällä AV-alalla, poikkeuksellisen mielenkiintoiset työtehtävät, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvät työpaikkaedut ja tietysti erityisen mahtavat työkaverit.

Tehtävänäsi on vastata AV-alan alueellisen ekosysteemin laajentumisesta ja kehittämisestä. Markkinoit seutua kuvaus- ja sijoittautumispaikaksi erityisesti kansainvälisille AV-alan yrityksille, luot uusia asiakassuhteita ja kehität olemassa olevia. Rakennat yhdessä muun tiimin kanssa Turun seutua entistä monipuolisimmaksi, vetovoimaisimmaksi ja innovatiivisemmaksi elämysteollisuuden keskittymäksi.

Tunnet kotimaisen ja kansainvälisen AV-bisneksen kuin omat taskusi ja verkostosi ovat vahvat ja monipuoliset. Työkokemusta sinulle on kertynyt elokuvatuotannoista ja av-alan vastuullisista tehtävistä yli kymmenen vuotta. Olet myynti- ja markkinointihenkinen joukkuepelaaja.

Edellytämme vankkaa kokemusta ja osaamista av-alasta, vahvoja kansainvälisiä verkostoja ja erinomaista englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV (pdf) pe 10.9.2021 klo 16.00 mennessä osoitteella: careers@turkubusinessregion.com. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Elämysteollisuus kärkialan johtaja Teija Raninen, puh. 050 5590 549. http://www.wffc.fi

Turku Business Region on Suomen dynaamisin yritys- ja innovaatiotoimintojen keskittymä. Seutukunnan 22000 yritystä, viisi tiede- ja ammattikorkeakoulua sekä eri toimijoiden laaja yhteistyöverkosto vauhdittavat uusien tuotteiden ja palveluiden syntymistä ja yritystoiminnan kasvua sekä alueen hyvinvointia. Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Yhtiö kuuluu Turun kaupunki konserniin ja se muodostaa omien omistustensa myötä myös alakonsernin.

Haemme konsernitilinpäätöstaitoista talouspäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Turku Science Park Oy:n kirjanpidosta sekä projektien taloushallinnosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään taloushallinnon prosesseja uusien taloushallinnon ohjelmistojemme avulla.

Työtehtävissäsi toimit tiiviissä yhteistyössä taloustiimimme kanssa tuottaen laadukasta ja ajantasaista tietoa ulkoisen ja sisäisen laskennan osa-alueilta. Työssäsi vastaat Turku Science Park Oy:n pääkirjanpidosta, tilinpäätösten ja konsernitilinpäätöksen laadinnasta.  Turku Science Park Oy:n toiminnan mahdollistavat merkittävässä määrin erilaiset julkisrahoitteiset projektit, ja näiden projektien projektikirjanpito on osa työtäsi.  Pystyt hahmottamaan suurempia kokonaisuuksia ja kehität oman vastuualueesi prosesseja hyödyntäen monipuolisesti uusia ohjelmistoja ja toimintatapoja. Tehtävä on hyvin käytännönläheinen. Tuet omalla panoksellasi henkilöstöä taloushallinnon asiantuntemusta vaativissa asioissa. Raportoit työssäsi talous- ja hallintojohtajalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta kirjanpidosta sekä konsernitilinpäätösten laadinnasta, analyyttisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa, paineensietokykyä sekä suomen ja englannin kielitaitoa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV ke 15.9.2021 klo 16.00 mennessä osoitteella: careers(a)turkubusinessregion.com otsikolla TALOUSPÄÄLLIKKÖ. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtajamme Raili Järnstedt-Kössi, raili.jarnstedt-kossi@turkubusinessregion.com, 050 577 4802.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste