Siirry sisältöön

Uutiset

FiBAN Pitch Western Finland hakee investoreita ja startupeja

  • Turun, Tampereen ja Porin seudun startupeille suunnattu tapahtuma on toukokuun alussa
  • Mukaan otetaan yhdeksän startupia, haku jatkuu 18.4. saakka
  • Uudet pääomasijoittajat ovat myös tervetulleita mukaan tapahtumaan

Finnish Business Angels Network FiBAN järjestää 4.5.2021 yhteistyössä Business Tampereen, Prizztech Oy:n (Satakunta) ja Turku Science Park Oy:n kanssa Länsi-Suomen alueellisen Pitch Western Finland -pitchaustapahtuman. Mukaan haetaan sekä startupeja että kiinnostuneita sijoittajia.

FiBAN haluaa esitellä nopean kasvun kynnyksellä olevia startupeja suuremmalle joukolle rahoittajia, jolloin pääomasijoittajille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus löytää startup-helmiä eri puolilta Suomea.  

FiBAN Pitch Western Finland esittelee kolmen seutukunnan innovatiivisimpia startupeja ja niissä tarjoutuvia sijoitusmahdollisuuksia ja potentiaalisia menestystarinoita. Startupit voivat siten saada ensimmäisen tai seuraavan sijoituksensa. Haku tapahtumaan jatkuu 18.4. asti. Yhteensä yhdeksän startupia valitaan mukaan.Satakunnan alueella startupeissa on paljon osaamista automaatiosta, tekoälystä ja ohjelmistoratkaisuista, jotka edistävät teollisuuden ja palvelualojen kilpailukykyä, kertoo projektipäällikkö Marika Lähde Prizztech Oy:stä.

– Tampereella startup-ekosysteemi on vahvaa ohjelmistoissa ja erilaisissa digitaalisissa ratkaisuissa, esimerkiksi IoT:ssa, sensoreissa, data-analytiikassa ja ohjelmistojärjestelmissä, sekä myös digitaalisessa terveydessä ja pelaamisessa, kertoo puolestaan Startup-yhteisön päällikkö Tommi Uitti Business Tampereelta.

– Turku Business Region on myös mukana tapahtumassa ja sen järjestelyissä seudun kehitysyhtiön Turku Science Park Oy:n johdolla.- Turun seudulla startupit yhdistävät digitaalisia alustoja, tekoälyä, XR-teknologioita ja automaatiota ennennäkemättömillä tavoilla. Alueemme tarjoaa loistavan ympäristön uusien innovaatioiden ja tulevaisuuden ratkaisujen pilotoimiselle, kertoo kasvuvalmentaja Marko Puhtila Turku Science Park Oy:stä.

Startupien hakuaika pitchaukseen on käynnissä ja jatkuu 18.4. saakka. Lisätietoja sekä startupeille että investoreille täällä FiBANin sivuilla.

Turku Science Park Oy:n yhteyshenkilönä tapahtumassa toimii Marko Puhtila.