Siirry sisältöön

Uutiset

Fast Track -kampanja ICT- ja pelialan yritysten apuna

  • Fast Track -rekrytointikampanjassa yritys saa apua oikeiden osaajien löytämiseen, lisäksi työluvat käsitellään kahdessa viikossa
  • Kampanja on suunnattu ICT- ja pelialan yrityksille ympäri Suomen
  • Turun seudun yritysten apuna Fast Track -kampanjan ajan on Turku Science Park Oy:n asiantuntijat

Monet huippuosaajat Yhdysvalloissa arvostavat työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä tasa-arvoisia mahdollisuuksia edetä urallaan. He etsivät työmahdollisuuksia myös Euroopasta. Suomalaisilla yrityksillä on nyt ainutkertainen tilaisuus houkutella työvoimakseen osaajia Yhdysvalloista, joka on valikoitunut Fast Track -kampanjan ensimmäiseksi pilotoitavaksi kohdemaaksi.

Fast Track -rekrytointikampanjassa MIGRI käsittelee löydettyjen osaajien työlupa-asiat jo kahdessa viikossa. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Team Finland-verkoston, Suomen pääkonsulaatin Los Angelesissa, ELY-keskuksen, Neogames:in kanssa. Turku Science Park Oy sekä Turun kaupunki ovat kiinteästi Turun seudun yritysten ja osaajien apuna läpi kampanjan.

Turku kiinteästi mukana Fast Track -kampanjassa

Turun seudulla tehdään laajaa kansainvälisten osaajien houkutteluun ja rekrytointiin liittyvää työtä osana kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa. Seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy:n asiantuntijat ovat yritysten apuna kaikissa kysymyksissä liittyen uuden osaamisen houkutteluun maailmalta sekä Suomeen saapumiseen. Tutustu palveluvalikoimaan tarkemmin ja ota yhteyttä: http://turkubusinessregion.com/talentboost/

Turun kaupungin laajan palveluvalikoiman kautta myös Fast Track -kampanjaan osallistuneen yrityksen uusi osaaja perheineen saa apua mm. seuraavilla tavoilla:

  • Tukea viranomaisasioinnissa ja alueelle asettautumisessa
  • Työntekijöiden puolisoiden ja perheiden kotoutumisen tukeminen
  • Päivähoito- ja koulupalvelut sekä suomeksi että englanniksi

Kampanjaan haussa 40 yritystä

Fast Track -kampanjaan voi osallistua vakavaraiset ICT- ja pelialan yritykset, joilla on konkreettinen rekrytointitarve, ja jotka ovat halukkaita sitoutumaan osaajan rekrytointiin USA:sta.

Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä 1.4.2021 mennessä Turku Science Park Oy:n asiantuntijaan Janina Niemiseen, janina.nieminen@turkubusinessregion.com tai Business Finlandin Talent Boost-tiimiin sähköpostiosoitteessa finlandworks(at)businessfinland.fi. Kampanjaan osallistuneiden yritysten määrä on rajallinen (max. 40 yritystä).

Lisää tietoa kampanjasta löytyy Business Finlandin -sivuilta