Skip to content
""

Events

Loading Events
  • This event has passed.

Turun Eurooppa-foorumi 2021

In 2021, Europe Forum will be organised on 25–27 August. Stay tuned for updates on the event’s web site and join us in the Forum in August!

Eurooppa-foorumin 2021 ohjelma aikatauluineen on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla. Elokuussa neljättä kertaa järjestettävän tapahtuman keskusteluissa korostuvat tänä vuonna EU:n ja Suomen muutos. Puhujiksi Turkuun saapuu muun muassa ministereitä, europarlamentaarikkoja sekä tieteen, talouden ja politiikan huippuasiantuntijoita.

Eurooppa-foorumin 25.8. tiedepäivän ohjelmaosuuksissa käydään Turun yliopiston ja Åbo Akademin johdolla keskusteluja muun muassa tekoälystä, rokotteista ja infokuplista. 26.8. ohjelmassa on muun muassa talousfoorumi, suuri Eurokeskustelu, liikennepolitiikan seminaari ja Turun ilmastofoorumi. 27.8. politiikkapäivän keskustelun avaavat puheenvuoroillaan pääministeri Sanna Marin ja puoluejohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho. Luvassa on myös keskustelua vihreästä siirtymästä, digitalisaatiosta ja EU:n globaalista roolista.

Eurooppa-foorumi järjestetään hybriditapahtumana Turussa elokuun viimeisellä viikolla 25.–27.8.2021. Suuri yleisö pääsee osallistumaan tapahtumaan verkon välityksellä.

Tutustu koko ohjelmaan verkkosivuilla tästä linkistä osoitteessa europeforum.fi.

#eurooppafoorumi #europeforum

All Events