Siirry sisältöön

Uutiset

Akkurate Oy:lle 1,2 miljoonan euron rahoitus

  • Kaarinalaisyhtiö vauhdittaa uudella rahoituksella tuotekehitystään
  • Rahoittajajoukko kasvaa nyt Fortumin Valkea Growth Clubilla ja Suomen Teollisuussijoituksella
  • Uusien sijoittajien myötä Akkurate parantaa ymmärrystään energiatuotantomarkkinoista ja kiertotaloudesta

Suomalainen lithium-ion akkujen diagnostiikkayritys Akkurate Oy on saanut rahoituksen Fortumin Valkea Growth Clubilta, Suomen Teollisuussijoutus Oy:lta ja nykyisiltä sijoittajiltaan,  Lifeline Ventures mukaan lukien. Rahoitus  auttaa Akkuratea laajentamaan merkittävästi markkinaosuuttaan ja nopeuttamaan tuotekehitystään. Yhteistyö Valkean kanssa täydentää Akkuraten analytiikkaosaamista ja mahdollistaa uusia kehityshankkeita akkujen kiertotaloudessa.

Akkurate Oy on akkujen diagnostiikkayritys Kaarinassa.

Vankkaa akkutietämystä ja tulevaisuuden osaamista

Tulevaisuus sähköistyy ja akut tulevat olemaan keskeisessä roolissa energiantuotannon siirtyessässä fossiilisista uusiutuviin energialähteisiin. Akkurate Oy on luotettu akkuteknologiayhtiö, jonka huippuosaava tiimi on ollut lithium-ion akkujen kehityksessä mukana niiden alkutaipaleesta lähtien. Akkuraten innovatiivinen DIAGNOSE-ohjelmisto auttaa yrityksiä määrittämään akkujen jäännösarvoa, pidentämään akkujen käyttöikää ja optimoimaan niiden suorituskykyä. Tulevaisuuden yhteistyöprojekteissa DIAGNOSE tulee palvelemaan akkujen kiertotaloutta kokonaisvaltaisena alustana.

– Olen erittäin tyytyväinen uudesta rahoituksesta, joka on tärkeä etappi meidän tulevaisuuden kehityksessä ja kasvussa, kertoo Akkurate Oy:n toimitusjohtaja Mika Kanninen.

– Uusiutuvan energian tuotannon ja liikenteen sähköistymisen myötä meidän tuotteillemme on iso tarve, niin kiinteiden akkuvarastojen kuin liikkuvien akkujenkin osalta. Akkujen käyttöiän, suorituskyvyn ja arvon optimointi kiinnostaa asiakkaitamme ja siihen DIAGNOSE pystyy vastaamaan. Uusien sijoittajiemme kautta pystymme parantamaan ymmärrystämme energiatuotantomarkkinoista ja kiertotaloudesta. Tuleekin olemaan äärimmäisen kiinnostavaa nähdä, miten loistava tiimimme tulee hyödyntämään tätä tietoa DIAGNOSE:n kehitystyössä.