Sini Toivonen

Myynti- ja markkinointipäällikkö
SHIFT Business Festival 2018
+358 40 679 2626

Olen vastavalmistuva KTM ja aikaisemmalta koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Olen toiminut SHIFT Business Festivalin myynti- ja asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2015 alkaen, jolloin aloitimme ensimmäisen SHIFTin valmistelut. Sitä ennen olen työskennellyt erilaisissa uusasiakashankinnan, asiakkuuksien ja sidosryhmien hoitoon liittyvissä tehtävissä mm. tilintarkastusyhteisössä ja mainostoimistossa.

Erityisalaani ovat B2B-myynti, asiakkaan kokonaistarpeen ymmärtäminen ja liiketoiminnan kehittäminen erityisesti startup-, kasvu- sekä pk-yrityssektoreilla. Vastaan SHIFTin kumppanuus- ja kävijähankinnasta Suomessa sekä muissa kohdemaissamme esimerkiksi Baltic- ja Nordic-alueilla. Uutena kiinnostuksen kohteenani on työntekijäkokemus ja oikean henkilön eli matchin löytyminen – on kyse sitten yrityksestä tai yksittäisestä vapaaehtoisprojektista.

Toimenkuvaani sisältyy myynnin ohella SHIFTin kehittämiseen liittyviä tehtäviä, joissa tavoitteena on pitää SHIFT jokavuotisena yritysten ja eri organisaatioiden yhteistyössä mahdollistamana kansainvälisenä toimintana Turussa.

Autan mielelläni kaikissa SHIFTiin, B2B-myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon liittyvissä asioissa.