Anu Molin

Erityisasiantuntija, DI, KTK
+358 40 550 8385

Olen DI (kemia) ja KTK (laskentatoimi) ja olen työskennellyt usealla eri alalla sekä ollut yrittäjä. Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluissa olen osa Cleantech-tiimiä, joka pureutuu puhtaisiin ratkaisuihin sekä bio- ja kiertotalouden haasteisiin. Koordinoimme myös Smart Chemistry Parkin innovaatioalustaa ja verkostoa cleantech-, bio- ja kiertotalouden alalla toimiville pk- ja startup-yrityksille. Tämä klusteri yhdistää yritykset ja korkeakoulujen tutkimus- ja kehitystyön uusiksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Tällä hetkellä vedän mm. ARVO-projektia, joka haastaa varsinaissuomalaisia pk-yrityksiä bio- ja kiertotalouden mahdollisuuksiin. Erityisalaani ovat kemia, tuotantoteollisuus ja IT. Laaja-alaisen taustani ansiosta minulla on edellytykset omaksua ja soveltaa tietotaitoa eri alojen yritysten toiminnassa.

Ota yhteyttä, kun haluat keskustella tai apua puhtaissa ratkaisuissa, bio- ja kiertotalousasioissa. Neuvoa saat myös rahoittajista ja korkeakouluista, joihin meillä on laaja verkosto.