Sini Toivonen aloitti SHIFTin toimitusjohtajana

  • Sini Toivosella on vahva SHIFT-tausta toimittuaan tapahtuman taustajoukoissa jo konseptia kehitettäessä viisi vuotta sitten
  • Mari Männistö jää lokakuussa vanhempainvapaalle
  • SHIFT Business Webstival virtuaalisesti 27.-28.10.

SHIFT Business Festivalin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Sini Toivonen, 31. Toivonen aloittaa tehtävässä lokakuussa, aiemman toimitusjohtajan Mari Männistön siirtyessä vanhempainvapaalle. Toivonen on työskennellyt viimeksi asiakkuusjohtajana digimarkkinointi- ja tapahtumatoimistossa Helsingissä. Hän on asunut myös San Franciscossa, jossa hän työskenteli teknologia- ja startup-yritysten parissa.

Sini Toivonen (vas.) aloitti SHIFTin toimitusjohtajana Mari Männistön siirtyessä vanhempainvapaalle. Kuva: Juha Laurila.

– SHIFT tarjoaa virtuaalisena 3D-ympäristössä verkostoitumismahdollisuuksia ja elämyksiä kävijöilleen myös tänä vuonna. Tavoitteemme on, että SHIFTin kävijäkunnalla on hyvät mahdollisuudet luoda uutta ja menestyä tulevaisuudessa. Haluaisin nähdä, että SHIFTissä käydään keskusteluja niistä asioista, joista meidän pitää puhua. Niiden ihmisten kanssa, joita emme ole vielä aikaisemmin tavanneet, sanoo Toivonen.

– Sini oli yksi ensimmäisistä vapaaehtoisista shiftiläisistä, kun tapahtuman konseptia kehitettiin vuonna 2015 ja myöhemmin hän on toiminut SHIFTin myynti- ja markkinointijohtajana. Hänellä on hyvät alueelliset ja kansainväliset verkostot, mikä antaa hänelle erinomaiset työkalut tulevien vuosien kehitystyötä varten. Näemme, että Sinillä on kyky viedä toimintaa seuraavalle tasolle, sanoo SHIFT Events Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joonas Suominen.

Viisivuotias SHIFT haastaa yritykset kehittämään toimintaansa teknologian, ihmisten ja ympäristön kannalta kestäväksi. SHIFTille on ensisijaisen tärkeää tarjota ihmisille ja yrityksille paikka kohtaamisille ja inspiroitumiselle, vaikka elämmekin murroksen keskellä. SHIFT tarjoaa jatkossakin alustan, jossa keskustellaan tulevaisuudesta ja luodaan ja syvennetään bisnessuhteita. Tapahtuma on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista ja kasvattanut kansainvälistä painoarvoaan ja kävijämääräänsä vuosi vuodelta.

SHIFT Business Webstival 2020
27.–28.10.2020
Tänä vuonna virtuaalisessa 3D-ympäristössä
Lisätietoja: theshift.fi
Puhujat: theshift.fi/speakers-2020/