Haku syksyn kiihdytysohjelmiin on käynnissä

  • Syksyllä 2020 käynnistyy kaksi startupeille suunnattua kiihdytysohjelmaa
  • Northbound Startups Accelerator -ohjelmaan voi hakea 23.8.2020 asti
  • BusinessUpin haku on auki 1.9.2020 asti

Haku ensi syksynä alkaviin kiihdytysohjelmiin on nyt käynnissä. Ohjelmiin haetaan mukaan tiimejä, startup-yrityksiä ja hakijoita, joilla on toteuttamiskelpoinen liiketoimintaidea. Ohjelmien kautta saa parhaat mentorit ja avun yrityksen perustamiseen ja kasvattamiseen.

– Kiitosta keränneen BusinessUpin lisäksi olemme tänä vuonna innolla mukana Northbound Startups (NBS) -kiihdytysohjelmassa. Kyseessä on Itämeren alueen kolmen Science Parkin yhteistyöprojekti, jossa autetaan nuoria yrityksiä kehittämään liiketoimintaa ja kohtaamaan sijoittajia. Suomessa projektiin osallistuu Turku Science Park Oy, kertoo Arto Branders, kasvuvalmentaja Turku Science Park Oy:ssa.

Ensimmäinen kansainvälinen NBS kiihdytysohjelma

Northbound Startups tarjoaa muutamalle suomalaiselle startup-yritykselle seitsemän kuukautta kestävän kansainvälisen kiihdytysohjelman. Maksuttoman ohjelman toteutuskieli on englanti ja se järjestetään kolmessa Science Parkissa Turussa, Tallinnassa ja Västeråsissa.

Valmennus alkaa kasvuyrityksen perusteista syyskuussa ja päättyy kansainväliseen Demo Dayhin maaliskuussa 2021. Kiihdytysohjelmaan voi hakea 23.8.2020 asti. Lisää tietoa Northbound Startups Acceleratorista sekä tarkemmat hakuohjeet löytyvät tästä linkistä.

Suosittu BusinessUp tulee jälleen

BusinessUp on aiemmilta vuosilta tuttu tiivis kolmen kuukauden kiihdytysohjelma. Ohjelma järjestetään Turun SparkUpissa, mistä löytyy sekä palveluja että yhteisö aloittaville yrityksille. Yhteisen ohjelman lisäksi BusinessUpissa jokaista tiimiä valmentaa oma mentori. BusinessUp tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia myös kansainväliseen kumppanihakuun.

– BusinessUp -ohjelmaan kannattaa hakea, jos sinulla on liiketoimintaidea ja tarvitset ohjausta, tukea ja kontakteja sen toteuttamiseen. Kymmenen viikon intensiivisessä valmennuksessa ideasi punnitaan, kaulitaan ja kohotetaan startup-liiketoiminnaksi, kertoo Turku Science Park Oy:n erityisasiantuntija Johanna Puhtila.

BusinessUp alkaa 23.9.2020 ja päättyy Demo Dayhin marraskuussa. Ohjelmaan voi hakea 1.9.2020 asti. Haku BusinessUp kiihdytysohjelmaan tästä linkistä.

Lue lisää ohjelmista niiden verkkosivuilta:
Nortbound Startups Accelerator 
BusinessUp