Shift 2020 elokuussa virtuaalisena, lokakuussa Joessa

  • SHIFT Business Festival järjestetään virtuaalisena alkuperäisen aikataulun mukaan
  • Päätapahtuma siirtyy pidettäväksi Innovaatiokeskus Joessa lokakuun lopulla
  • Uusi konsepti tuo osallistujille ja kumppaneille entistä enemmän lisäarvoa

SHIFT Business Festival – yksi Suomen suurimmista kasvuyritystapahtumista, joka on puhunut muutoksen puolesta jo viiden vuoden ajan, on oman historiansa suurimman muutoksen edessä. Luvassa on uudet päivämäärät, sekä virtuaalinen jatke kahden päivän live-tapahtumalle.

SHIFT Business Festival oli tarkoitus järjestää elokuussa 2020 tuttuun tapaan kahden päivän ja tuhansien kävijöiden tapahtumana. Koronakriisin myötä aloitetun skenaariotyöskentelyn ja tarkan harkinnan jälkeen päätapahtumaa on päätetty siirtää kahdella kuukaudella eteenpäin.

Tapahtumakonsepti tulee samalla muuttumaan hybriditapahtumaksi – SHIFT 2020 tulee sisältämään sekä fyysisiä että virtuaalisia ulottuvuuksia. Tapahtuma suunnitellaan siten, että molemmat ulottuvuudet ovat skaalattavissa lokakuussa vallitsevaan tilanteeseen ja määräyksiin nähden. Myös kaksipäiväinen tapahtumakonsepti tulee murtumaan, sillä kickoff SHIFT-syksyyn otetaan virtuaalisesti jo alkuperäisinä päivämäärinä elokuun lopussa.

– Keskitymme uuden konseptin kautta tuottamaan yhteisöllemme, kumppaneillemme ja lipunhaltijoillemme enemmän lisäarvoa kuin koskaan aiemmin. Matka uuteen SHIFTiin alkaa virtuaalitoteutuksella 26.-27.8.2020 ja kulminoituu päätapahtumaan 27.-28.10.2020. Päätapahtuman fyysinen osio järjestetään Turussa Innovaatiokeskus Joessa, Tiedepuiston sydämessä – mikä sopivampi paikka juhlia 5-vuotisjuhlavuonnamme älykästä liiketoimintaa ja olla osaltamme auttamassa yrityksiä uuteen kestävään kasvuun, taustoittaa SHIFTin toimitusjohtaja Mari Männistö.

SHIFT Business Festival 2020

  • Virtuaalinen kick-off: 26.-27.8.2020, virtuaalitoteutus
  • Päätapahtuma: 27.-28.10.2020, Innovaatiokeskus Joki & virtuaalitoteutus