Visit Turku ja Visit Naantali auttavat matkailijoita tukemaan paikallisia yrityksiä

  • KISSKA ohjaa ostoksille Turun seudun matkailuyritysten verkkopalveluihin
  • Myös Visit Naantali edistää kaupungin yrittäjien lahjakorttimyyntiä
  • Matkailuyrityksiä tuetaan myös valmistautumisessa kriisin jälkeiseen aikaan

Nyt ei ole matkailun aika, mutta Visit Turku uskoo “supporttiteoriaan”. Siksi Visit Turku on luonut KISSKA-palvelun pienten ja paikallisten matkailualan toimijoiden tueksi.

Kissmyturku-fi-sivustolla toimiva KISSKA-palvelu on linkkilista, jonka kautta ihmisiä ohjataan yritysten omille verkkosivuille tekemään ostoksia. Perjantaina 20.3. avattu palvelu täydentyy siinä tahdissa, kun Visit Turun kumppaniyritykset ehtivät ilmoittautua mukaan. Jos yrityksellä ei ole omaa verkkokauppaa, sen lahjakortteja voidaan lisätä Visit Turun verkkokauppaan.

– Me Visit Turussa pidämme tärkeänä tehdä asioita yhdessä ja auttaa toisiamme kriisin keskellä. Jotta tämä näkyisi viipymättä myös tekoina, loimme ripeästi palvelun, jonka avulla matkailijat voivat tukea matkailualan yrittäjiä ostamalla lahjakortteja, kertoo Visit Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén.

– On ollut upeaa lukea sosiaalisesta mediasta, miten empaattisesti ihmiset suhtautuvat yrittäjien ahdinkoon. Haluamme kannustaa ihmisiä hyödyntämään myös Tue turkulaista -verkkokauppaa, johon Turun kaupunki kumppaneineen on kokoamassa matkailualaa täydentäviä yrityksiä.

Visit Turku järjesti perjantaina yhteistyökumppaneilleen webinaarin, jossa matkailutoimijat pääsivät jakamaan ja kuulemaan käytännön neuvoja helpottamaan vaikeaa tilannetta.

– On tärkeää, että yhdistämme voimamme. Kun kriisi on ohi, uskon suomalaisten olevan entistä innokkaampia matkailemaan kotimaassa. Kun elämä taas voittaa, voittaa se, jolla on valmiit suunnitelmat, mitä seuraavaksi tehdään, toteaa Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja.

Myös Visit Naantali tukee paikallisten matkailu- ja muiden yrittäjien myyntiponnisteluja koronakriisin aikana. Monilta Naantalin yrittäjiltä, putiikeilta, kaupoilta ja palveluntarjoajilta voi ostaa lahjakortteja palveluihin ja tuotteisiin. #supportyourlocal – Tuetaan yhdessä yrittäjiä -hengessä voi Visit Naantalin sivulta löytää listauksia paikallisten yritysten lahjakorttimahdollisuuksista ja linkit yritysten palveluihin.

Visit Turun KISSKA-palvelussa voit asioida tästä linkistä.
Visit Naantalin lahjakorttilistaus täällä.