SHIFTin ohjelmapäällikkönimitys tuo Turkuun kansainvälisen osaajan

  • Hollantilaisella Anne Bergshoeffilla on vankka kokemus kansainvälisestä tapahtumatuotannosta ja yrittäjyyden edistämisestä
  • Nimitys vahvistaa viisi vuotta täyttävän SHIFTin kansaivälistymistavoitteita 
  • SHIFT pidetään tänä vuonna 26.-27. elokuuta

SHIFT Business Festivalin tiimi saa alankomaalaisvahvistuksen tammikuun lopulla, kun uudeksi ohjelmapäälliköksi valittu Anne Bergshoeff aloittaa työnsä. Aikaisemmin kaupallis-taloudellisissa asiantuntijatehtävissä työskennelleellä Bergshoeffilla on vankka kokemus kansainvälisestä tapahtumatuotannosta ja yrittäjyyden edistämisestä. SHIFTissä aiemmin ohjelmapäällikkönä työskennellyt Heidi Vainio-Pekka on siirtynyt jatkokouluttautumaan Jyväskylän yliopistoon.

Asiantuntijatyössään Bergshoeff on perehtynyt teknologian muutosvoimaan. Uuden teknologian tarkoituksenmukainen käyttö voi tarjota ratkaisuja globaaleihin haasteisiin kuten ilmastonmuutokseen ja sosiaalisiin epäkohtiin. SHIFTin toimitusjohtaja Mari Männistön mukaan uuden ohjelmapäällikön kokemus teknologian ja yhteiskuntatieteen saralla tukee SHIFTin tavoitteita erinomaisesti.

– Haluamme SHIFTissä kannustaa yrityksiä entistä älykkäämpään liiketoimintaan. Tämä tarkoittaa innovointia ja uusien teknologioiden tuomien mahdollisuuksien hyödyntämistä siten, että voitokas liiketoiminta on myös kestävää niin ekologisesti kuin sosiaalisestikin. Panostamme entistä vahvempaan kansainväliseen kasvuun alueen elinkeinostrategian mukaisesti ja Annen rekrytointi oli luonnollinen askel tällä polulla, Männistö linjaa.

Bergshoeff on innoissaan uudesta työtehtävästään Suomessa.

– SHIFT on kasvanut viime vuosina nopeasti yhdeksi Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista. Autan tätä kehitystä mielelläni eteenpäin ja toivon, että voin käyttää kansainvälistä kokemustani SHIFTin ja yrittäjien eduksi. Tuntuu huikealta päästä takaisin Suomeen, tällä kertaa työskentelemään, Bergshoeff sanoo.

Turun yliopistossa aikaisemmin puolen vuoden ajan opiskellut Bergshoeff tuntee hyvin sekä alueellisen että kansallisen elinkeinorakenteen ja kärkihankkeet.

Vuonna 2020 SHIFT Business Festival viettää viisivuotisjuhlavuottaan. Aikaisempien vuosien tapaan ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti.

– Odotan innolla, että pääsen kuratoimaan tulevan festivaalin ohjelmaa. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi katsomaan, miten SHIFT luo nahkansa tänä vuonna, Bergshoeff kannustaa.

SHIFT Business Festival Turussa 26.-27.8.2020