Maritime Accelerator 2019 huipentuu Breaking Waves -konferenssissa

  • Kiihdytysohjelman partneriyritysten valitsemat kasvuyritykset esittäytyvät Slushin oheistapahtumassa
  • Breaking Waves kokoaa meriklusterin kärkitoimijat Helsingin Messukeskukseen 21.11.
  • Kansainvälisinä huippupuhujina kuullaan mm. Grimaldi Groupin Emanuele Grimaldin ja Hampurin sataman Jens Meierin puheenvuorot

Turku Science Park Oy:n meriteollisuutta ja kasvuyrityksiä yhdistävä Maritime Accelerator -ohjelma lähestyy  vuoden 2019 osalta päätöstään. Tänä vuonna partnereina toimivat Meyer Turku, Royal Caribbean Cruises ja Rauma Marine Constructions esittelevät satojen kasvuyritysten joukosta valitsemansa kumppanit Breaking Wawes -konferenssissa Helsingissä 21.11.2019.

Mies ja nainen seisovat lavalla yleisön seuratessa heidän puheenvuoroaan.
Tunnelmia vuoden 2018 Maritime Accelerator -ohjelman päätöstilaisuudesta Helsingin Messukeskuksessa.

Eurooppalaisen meriklusterin huipputapahtuma on osa startup-tapahtuma Slushia. Konferenssin pääteemat ovat tänä vuonna meriliikenteen logististen ketjujen optimointi sekä ekosysteemit innovaatioiden luojina meriliikenteelle. Keynote-puhujina kuullaan huippukattaus kansainvälisiä nimiä. Mukana luomassa merenkulkualan mielenkiintoisinta tapahtumaa ovat mm. Grimaldi Groupin Emanuele Grimaldi, Hampurin sataman Jens Meier ja Massterlyn Pia Meling.

– Tapahtuma tarjoaa Maritime Accelerator -ohjelman toimijoille erinomaisen mahdollisuuden esitellä alan suurten toimijoiden ja pienten kasvuyritysten yhteistyötä ja innovatiivisia, uusia mahdollisuuksia avaavia näkökulmia. Saamme näin olla rakentamassa toimialan kansainvälisille sidosryhmille kuvaa suomalaisen meriteollisuuden ennakkoluulottomasta ja visionäärisestä osaamisesta, sanoo Maritime Accelerator -ohjelman kasvuvalmentaja Sofia Tuominen Turku Science Park Oy:stä.

Breaking Waves 2019 -tapahtuman ohjelmaan voit tutustua tästä avautuvilla tapahtuman omilla sivuilla.