Turkulaisyritys European Business Awards -kilpailun Suomen voittaja

  • Turkulainen Sofokus on nimitetty kansalliseksi voittajaksi 2019 European Business Awards-kilpailussa, joka on yksi maailman suurimmista business-kilpailuista.
  • Sofokus voitti sarjan, jossa arvioidaan yrityskulttuuria ja ihmisten kehittämistä
  • Finaali järjestetään joulukuun alussa Varsovassa

Kilpailun karsintavaiheessa harkittiin 120 000 yritystä 33 eri maasta ja 2753 yritystä valittiin ’Ones to watch’ listalle heinäkuussa 2019. Yritysjohtajista, poliitikoista ja akateemikoista koostuva itsenäinen tuomaristo valitsi jokaisen maan kansalliset voittajat syyskuussa. Sofokus voitti sarjan ”Workplace and People Development” ja lähtee edustamaan Suomea kilpailun viimeiseen vaiheeseen Puolaan.

Sofokus on alustataloustoimija, joka luo asiakkailleen kilpailuetua tuovia digitaalisia alustoja. Sofokus työllistää noin 40 henkilöä ja sillä on toimistot Helsingissä ja Turussa. Sofokus on parhaillaan kansainvälistymässä.

”Olemme kiitollisia ja erityisen otettuja siitä, että valinta kohdistui Sofokukseen kilpailusarjassa, joka nostaa esille eri Euroopan maiden edelläkävijäyhtiöt yrityskulttuurin ja ihmisten kehittämisen saralla. Kannamme ylpeänä Suomen lippua finaaleissa.” toteaa Sofokuksen perustaja Teemu Malinen ylpeänä.

Adrian Tripp, European Business Awardsin toimitusjohtaja, avaa kilpailun tarkoitusta: ”The Awards exist to develop a stronger, more successful and more ethical business community in Europe because we believe that businesses play a key role in tackling major global issues such as unemployment, climate change and widespread poverty.” ja lähettää terveisensä kansalliselle voittajalle: “This is a significant achievement and Sofokus is an outstanding leader in their field. We wish Sofokus the best of luck in the final round.”

Sofokus matkustaa Varsovaan, Puolaan 3. ja 4. joulukuuta osallistuakseen kolmannelle ja viimeiselle tuomarointikierrokselle sekä gaalaseremoniaan muiden 2019 European Business Awards -kilpailun voittajien kanssa. Kilpailu järjestetään nyt 12. kertaa ja sen ensisijaisena tavoitteena on tukea vahvemman ja menestyksekkäämmän eurooppalaisen yritysyhteisön rakentamista. Kilpailun kumppaneita ja sponsoreita ovat mm. Inflexion, Germany Trade & Invest ja Cision PR Newswire.