Seuraa Eurooppa-foorumin Talouspäivää suorana lähetyksenä

Turun Eurooppa-foorumia vietetään tällä viikolla to-la 29.-30.8. Tilaisuudet ovat pääsääntöisesti yleisölle avoimia. Viikon koko ohjelmatarjontaan voit tutustua täällä.

Torstaina 29.8. Turun Eurooppa-foorumin avajaiset klo 8.30 – 9.15 pidetään Turun Tiedepuistossa, BioCityn aulassa. Avajaisia voit seurata suorana myös tämän sivun alareunassa olevasta stream-ikkunasta.

Turun Eurooppa-foorumin Talouspäivä alkaa heti avajaisten päätyttyä Vierailu ja innovaatiokeskus Joessa. Klo 9.15 – 11.00 pidetään kolme rinnakkaista briefing-tilaisuutta. Ne ovat avoimia kaikille EU:n sisämarkkinoista, rahoituskysymyksistä ja innovaatiopolitiikasta kiinnostuneille.

Joessa ohjelma jatkuu klo 13.10 kutsuvierastilaisuudella. Iltapäivän ohjelmassa ovat elinkeinoministeri Katri Kulmunin ja kabinettipäällikkö Risto Artjoen puheenvuorot sekä sisämarkkoihin keskittyvä paneeli, jossa keskustelijoina ovat Nordean lakiasiainjohtaja Jussi Koskinen, Elisa Oyj:n tj. Veli-Matti Mattila, kansanedustaja Petteri Orpo, europarlamentaarikko Ville Niinistö ja europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri. Keskustelua johtaa Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Iltapäivän puheenvuorot ja keskustelu ovat myös katsottavissa alla olevien streamien kautta.