Talent Explorer -rahoitus kansainvälistymisen tueksi

Kansainvälisille markkinoille tähtääville ja niillä jo toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille on avautunut uusi Talent Explorer -rahoitustuote. Business Finlandin lanseeraaman Talent Explorerin avulla voi palkata asiantuntijan edistämään yrityksen kansainvälistymistavoitteita.

Business Finlandin myöntämän rahoituksen enimmäismäärä on 20 000 euroa. Rahoitus on uuden henkilön palkkaamiseen Suomesta käsin tehtävään työhön. Palkattava asiantuntija voi olla esimerkiksi ulkomaalainen suomalaisesta korkeakoulusta valmistunut henkilö, jolla on kokemusta ja asiantuntemusta tavoitellusta kohdemarkkinasta.

Lue lisää ja hae rahoitusta Business Finlandin sivuilta:

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/explorer/talent-explorer/