HIMSS & Health 2.0 European Conference Helsingissä 11.-13.6.2019

  • HIMSS & Health 2.0 European Conference on digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa 11.-13.6.2019
  • Suomalaiset alan yritykset esittäytyvät vahvasti Helsingin Messukeskuksen suurimmalla maaosastolla, Suomi Paviljongissa ja sen ohjelmalavalla
  • Lavaohjelma on vaikuttava läpileikkaus Suomen innovatiivisesta, maailman kärkeä edustavasta terveysosaamisesta

HIMSS & Health 2.0 European Conference tuo Helsingin Messukeskukseen yli 2 000 kansainvälistä asiantuntijaa, päättäjää ja yritysmaailman edustajaa keskustelemaan ja inspiroitumaan digitaalisen terveydenhuollon innovaatioista ja tulevaisuudesta.

Suomi Paviljongissa esittäytyy yli 70 suomalaisyritystä, ja alueen ohjelmalava tarjoaa tietoa ja ohjelmaa aamusta iltaan keskiviikkona 12.6. ja torstaina 13.6. Luennoimassa ja paneelikeskustelijoina on kymmeniä lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijoita.

– Kansainväliset konferenssivieraat tulevat saamaan edustavan kuvan alan suomalaisesta huippuosaamisesta mutta yhtä lailla konferenssi on ainutlaatuinen mahdollisuus meille kaikille lisätä ymmärrystä terveysalan muutoksesta ja trendeistä sekä tietenkin erinomainen paikka verkostoitumiseen. Suomi Paviljongin ja sen lavaohjelman tarjoamaa ajantasaista kattausta terveydenhuollon digitalisaatiosta ei ole aiemmin nähty Suomessa, sanoo Business Finlandin terveys- ja hyvinvointiteeman johtaja Minna Hendolin.

Suomi Paviljongin ohjelmassa näkyvät vahvasti HIMSS & Health 2.0 European Conferencen pääteemat: sosiaali- ja terveydenhuollon integrointi, kotihoidon kysymykset, datan liikkuvuuden edistäminen turvallisesti, eettisesti ja tehokkaasti, tekoälyn käyttö ja avoimen innovaation haasteet ja mahdollisuudet. Keskusteluteemoina ovat muun muassa 5G, digitalisaatio ja tekoäly, suomalaisen terveydenhuollon käyttämä potilas- ja asiakastietojen valtakunnallinen järjestelmä Kanta-palvelut, avoimuuden ja tietojen jakamisen periaatteet, julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyö sekä toisiolaki sosiaali- ja terveystietojen toissijaisesta käytöstä.

Suomalaiset terveysteknologiaa ja tekoälyä kehittävät startupit esittäytyvät molempina päivinä pitchaussessioissaan.

Katso Suomi Paviljonki -lavan ohjelma ja aikataulu: https://himss.messukeskus.com/suomi-paviljonki/.

Tapahtuman tukijoina ja yhteistyökumppaneina toimivat sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, OuluHealth, Turku Science Park Oy ja Messukeskus Helsinki yhteisenä tavoitteenaan parantaa terveydenhuoltoa tiedon ja teknologian avulla.

Digitaalisen terveydenhuollon vuosittainen huipputapahtuma The HIMSS & Health 2.0 European Conference saapuu Messukeskukseen Helsinkiin 11.-13.6.2019. Tapahtumakokonaisuus kokoaa yhteen yli 2000 alan vaikuttajaa esitellen uusimmat innovaatiot ja tuulet. Suomessa ja Messukeskuksessa kohtaavat maailman edistyksellisimmät digitaalisen terveydenhuollon innovaatiot, alalla työskentelevät yritykset, asiantuntijat, päättäjät ja startup-yritykset.