Vastaa kyselyyn ulkomaisen työvoiman tarpeesta

  • Varsinais-Suomessa on käynnissä lukuisia toimepiteitä kansainvälisten huippuosaajien houkuttelemiseksi
  • Työn tueksi tarvitaan ajantasaista tietoa työnantajilta työntekijöiden osaamisesta ja löytämisesta sekä palkkaamisen käytännöistä
  • Vastaa kyselyyn 7.6. mennessä

Auta meitä kehittämään palvelujamme, joilla varmistetaan osaavan työvoiman saanti nyt ja tulevaisuudessa.

Varsinais-Suomessa tehdään tällä hetkellä paljon töitä yritysten työvoiman saannin varmistamiseksi. Turussa on käynnissä useita toimenpiteitä, joiden tavoitteena on kansainvälisten huippuosaajien houkuttelu alueelle. Näistä esimerkkeinä rekrytointipilotti Filippiineillä, Talent Explorer -rahoitus, Talent Boost Summit -tilaisuus sekä Talent Call Turku -kilpailu.

Työhön tarvitsemme ajantasaista tietoa työnantajilta koskien työntekijöiden osaamista, löytämistä ja palkkaamisen käytäntöjä. Mielipiteenne on todella tärkeää, jotta toimintaa voidaan kehittää ja ongelmakohtia tuoda esiin. Kiitos avusta jo etukäteen!

Kysely on tehty yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien, Turun Kauppakamarin, Turku Science Park Oy:n ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään mm. Töissä täällä- ja Talent Boost -verkostojen kehittämisessä sekä Varsinais-Suomen maahanmuuttostrategian 2020 laatimisessa. Kyselyn toteutuksesta vastaa Siirtolaisuusinstituutti. Kyselyt analysoidaan niin, että yksittäisen vastaajan tai yrityksen tiedot eivät käy niistä ilmi. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.

Kyselyyn sekä laajemmin työntekijöiden löytämiseen ja palkkaamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Hanna Tarvainen 040 7511166 tai hanna.tarvainen@yrittajat.fi.

Vastaa kyselyyn tästä.