Haluatko olla mukana luomassa uutta liiketoimintaa liikunnasta ja urheilusta?

  • Kupittaan alueen tulevaisuuden visiona on Turku Future Sports Center – johtava liikunnan ja urheilun keskus, joka tekee tulevaisuutta ja rikkoo rajoja
  • Nyt haetaan yritysyhteistyötä, joka kasvattaa liiketoiminnan mahdollisuuksia, alueen vetovoimaa ja kansainvälistä yhteistyötä
  • Vastaa kyselyyn, ja kerro, miten organisaatiosi haluaisi olla mukana Kupittaan alueen liikunnan ja urheilun tuotteiden ja palveluiden sekä kansainvälisen keskuksen kehittämisessä

Tavoitteena on yhdistää alueemme liikunnan ja urheilun osaaminen ja yritysten vahvuudet uusiksi tuotteiksi, palveluiksi ja liiketoiminnan konsepteiksi. Suurena visiona on Kupittaan alueen ympärille syntyvä Turku Future Sports Center – johtava liikunnan ja urheilun keskus, joka tekee tulevaisuutta ja rikkoo rajoja.

– Haemme yhteistyötä, joka kasvattaa liiketoiminnan mahdollisuuksia, alueen vetovoimaa ja kansainvälistä yhteistyötä. Samalla se auttaa tarjoamaan entistä parempia edellytyksiä kuntalaisten ja matkailijoiden liikuntaharrastuksille, urheiluseurojen toiminnalle sekä kansainvälisesti menestyvälle huippu-urheilulle, sanoo Turun kaupungin liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari.

Tällä viikolla on käynnistynyt laaja yrityskysely, jossa organisaatiot voivat kertoa, miten he haluavat olla mukana Kupittaan alueen liikunnan ja urheilun tuotteiden ja palveluiden sekä kansainvälisen keskuksen kehittämisessä.

– Etsimme nyt ennakkoluulottomasti uusia yhteisiä liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä yhteistyömuotoja julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden välille. Autamme eri tahot löytämään toisensa ja yhdistämään ideansa bisnekseksi. Työ jatkuu syksyllä työpajoissa, joihin kutsumme samoista teemoista kiinnostuneet organisaatiot, toteaa Kalmari.

Kyselyn toteuttaa Turun kaupungin Liikuntapalvelukeskus, yhteistyössä Turku Science Park Oy:n ja Turun kauppakorkeakoulun Johtamisen ja organisoinnin yksikön kanssa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään myös laitoksella tehtävässä laajassa Turun liikuntaekosysteemin analyysissä. Kyselyn rahoittaa Business Finland.

Kyselyn alustavia tuloksia esitellään SMASH Turku -tapahtumassa Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa 10.6.2019: https://smashevents.fi/

Vastaa kyselyyn täällä.  Vastaa kyselyyn viimeistään sunnuntaina 30.6.