Turun seudun yrityksiä esille Tampereen Alihankinta-messuille

  • Alihankinta 2019 -messut pidetään Tampereella 24.-26.9.2019 
  • Teemana tänä vuonna on kestävä valmistus
  • Turun seudun yrityksillä on mahdollisuus hakea mukaan  Turku Business Region -osastolle

Alihankinta 2019 -messut järjestetään 24.-26.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista ja tänä vuonna messujen teemana on kestävä valmistus.

Tarjoamme Turun seudun yrityksille mahdollisuutta tulla sivunäytteilleasettajaksi Turku Business Region -osastolle hintaan 1800 € (+alv)/yritys. Lisäksi tulee pakollinen messujärjestäjän sivunäytteilleasettajamaksu 290 € kaikilta osastolla olevilta yrityksiltä. TähtiAreenalla sijaitsevan osaston koko on 88 m2 ja mukaan mahtuu 8-10 yritystä. Yritysten tila ja koko tarkentuvat osastosuunnittelun myötä kevään aikana. Turku Science Park Oy vastaa osaston suunnittelusta, rakennuttamisesta sekä purkamisesta. Kukin sivunäytteilleasettaja saa oman muutaman neliön alueen sekä mahdollisuuden käyttää yhteistä neuvottelutilaa.

Jos yrityksesi on kiinnostunut pääsemään näytteilleasettajaksi, ilmoittaudu 29.3. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/alihankinta2019. Ilmoitamme mukaan mahtuneiden yritysten valinnasta huhtikuun aikana. Mikäli kiinnostuneita yrityksiä on enemmän kuin osastolle mahtuu, valitaan yritykset arpomalla.

 

Lisätietoja:

Riitta Vihersalo-Mäkinen, riitta.vihersalo-makinen@turkubusinessregion.com (puh. 050 5590 252).