Liedon Yrittäjät palkittiin

  • Liedon Yrittäjät palkittiin yhtenä Suomen Yrittäjien parhaista paikallisyhdistyksistä
  • Jäsenmäärään perustuvia sarjoja oli neljä
  • Yhdistys tekee hyvää yhteistyötä Liedon kunnan kanssa

Liedon Yrittäjät on palkittu Suomen Yrittäjien parhaana paikallisyhdistyksenä. Yhdistys sai tunnustuksen 200–500 jäsenyrityksen sarjassa. Yhdistyksen hyvä yhteistyö kunnan kanssa näkyy muun muassa keskustan kaavoituksessa sekä omistajanvaihdosten ja matkailun edistämisessä. Alueen yritysten työvoimapulaan on vastattu rekrytointitapahtumilla ja tiedottamalla tehokkaasti oppisopimuskoulutuksesta.

Yrittäjäjärjestön parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä. Muut palkitut olivat Heinäveden, Iitin ja Kuopion yrittäjäyhdistykset.

Suomen Yrittäjillä on 383 paikallisyhdistystä ja 60 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumissa Silja Europalla perjantai-iltana 1. helmikuuta.