NOME-verkosto yhteistyöhön California Life Sciences Instituten kanssa

Nordic Mentors Network- eli NOME-verkosto yhdistää voimansa California Life Sciences Instituten (CLSI) kanssa 
• Suomalainen Tezted on hyväksytty osallistumaan  CLSI:n Spring 2019 FAST-kiihdytysohjelmaan
• NOME-verkoston toimintaa Suomessa koordinoi  Turku Science Park Oy 

Nordic Mentors Network eli Nome-verkosto on käynnistänyt yhteistyön yhdysvaltalaisen California Life Sciences Insituten (CLSI) kanssa. CLSI on San Kaliforniassa toimiva Life Science -alan yrittäjyyttä ja työvoiman kehittämistä tukeva voittoa tavoittelematon organisaatio.  Vuodesta 2013 CSLI on toteuttanut  Life Science -alan startup-yrityksille FAST-kiihdytysohjelman.

Suomalainen Tezted on yksi NOME-yhteistyön kautta kevään 2019 FAST-kiihdytysohjelmaan valituista.  Kevään kuluessa yhtiö tapaa mentoreitaan ja ohjelma huipentuu San Franciscossa pidettävään viisipäiväiseen tapahtumaan, jossa yritys pääsee esittelemään toimintaansa mm. sijoittajille.

Tezted osallistui vuonna 2016 Turku Science Park Oy:n yrityskiihdytysohjelma BusinessUpiin, jonka parhaana se palkittiin.  Viime vuonna yritys palkittiin NOME-verkoston kansainvälisessä pitchauskilpailussa.

On hienoa, että suomalainen NOME-alumni Tedzed on yksi ohjelmaan valituista, iloitsee Suomen NOME-verkoston yhteyshenkilö, erityisasiantuntija Hanna Halme  Turku Science Park Oy:stä, ja kiittää NOME-verkoston hyvää yhteistyötä.

Nordic Mentor Network for Entrepreuneurship eli NOME on Pohjoismainen mentorointiohjelma kasvuhakuisille life science -yrityksille. Suomessa toimintaa koordinoi Turku Science Park Oy, joka tekee tiivistä yhteistyötä mm. startup-kiihdyttämö Verticalin kanssa. Pohjoismaista verkostoa koordinoi Accelerace Tanskasta ja partnereina ovat Karolinska Institutet Innovations AB ja Medicon Village Ruotsista sekä Oslo Cancer Cluster Incubator ja Aleap Norjasta.

Lisätietoja osoitteesta http://nome.nu.