Kansainvälistä näkyvyyttä yrityksesi avoimille työpaikoille

  • Turun seudun työnantajat voivat helpottaa osaajien rekrytointia Emigration Expo -rekrytointimessuja hyödyntämällä
  • Tapahtuma on helmikuun alussa Hollannissa
  • Tietoja avoimista työpaikoista voi toimittaa Pipa Turvaselle Turku Science Park Oy:öön

Hollannin Houtenissa järjestetään 9.-10. helmikuuta 2019 Emigration Expo -rekrytointimessut.  Messuilla vierailee yli 11 000 kävijää, jotka etsivät työ- ja uramahdollisuuksia ulkomailta. Turussa ja Lounais-Suomessa avoinna olevia työtehtäviä markkinoidaan Career in Southwest Finland -ständillä, joka on osa Work in Finland -osastoa.

– Mikäli yrityksessänne on avoimia työpaikkoja ja etsitte kansainvälisiä osaajia, Emigration Expon kautta on mahdollisuus tavoittaa iso joukko asiantuntijoita, kertoo yhteyspäällikkö Pipa Turvanen Turku Science Park Oy:stä.

Tietoa avoimista työtehtävistä jaetaan Suomen osaston lisäksi muun muassa tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisen median kampanjan kautta.

– Messujen aikana ja niiden jälkeen neuvomme kiinnostuneita työnhakijoita Suomen työelämään liittyvissä kysymyksissä sekä kerromme elämisestä ja asumisesta Turussa ja Lounais-Suomessa. Rekrytoinnin onnistuessa yhteistyöverkostostamme löytyy osaamista opastaa uutta työntekijää perheineen sujuvaan paikkakunnalle muuttoon ja asettautumiseen. Muistathan, että EU-kansalainen voi aloittaa työskentelyn Suomessa heti ilman lupaprosesseja, Pipa Turvanen muistuttaa.

Messuja varten tulee tiedot avoimista työpaikoista toimittaa Pipa Turvaselle tai Varsinais-Suomen TE-palveluihin asiantuntija Tomi Puraselle viimeistään 5. helmikuuta mennessä. Englanninkieliseen ilmoitukseen tulee sisältyä seuraavat tiedot: Company name, company introduction, company logo, job title, job description, category (engineering / finance / healthcare / hospitality / IT / management / sales / other), contact person, contact person’s email address, company website and/or company web page for recruitment.

Lisätietoja tapahtumasta ja työpaikkatietojen lähettäminen:

Pipa Turvanen, yhteyspäällikkö, Turku Science Park Oy,
pipa.turvanen@turkubusinessregion.com, +358 40 729 5364

Tomi Puranen, asiantuntija, EURES, Varsinais-Suomen TE-palvelut,
tomi.puranen@te-toimisto.fi, +358 295 044 733

Tapahtuman kotisivut: https://www.emigratiebeurs.nl/en/