Osallistu tekoälyä koskevaan kyselyyn

  • Tekoälyä koskeva kysely on avautunut
  • Kyselyllä kartoitetaan tekoälyn hyödyntämisvalmiuksia
  • Kysely ohjaa tekoälyyn liittyvien palveluiden jatkokehittämistä

Tekoälyn eli AI:n (Artificial Intelligence) ympärille liittyvä osaaminen ja innovaatiotoiminta on yksi TechTurku -kärkialan ajankohtaisista teemoista. Tekoälyn myötä syntyy uusia mahdollisuuksia ja myös haasteita, jotka yritystoiminnassa on hyvä huomioida.

Turku Science Park Oy, Turun yliopisto, Yrityssalo Oy, Turun kauppakamari ja Varsinais-Suomen Yrittäjät toteuttavat nyt yhteistyössä yrityksille suunnatun kyselyn tekoälystä. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa varsinaissuomalaisten yritysten tekoälyn hyödyntämistä ja tunnistaa keinoja, joilla yrityksiä voidaan auttaa hyödyntämään tekoälyä.

TechTurkuAI-verkostosta Turku Science Park Oy:ssä vastaava Michael Lindholm toivoo, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, vaikka tekoäly ei olisi entuudestaan tuttu käsite. Tästä linkistä http://bit.ly/Aitutkimus pääset vastaamaan. Lomakkeen täyttö kestää noin 5 minuuttia. Kysely jatkuu 20.1.2019 asti. Samasta yrityksestä voi vastata myös useampi henkilö.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään tekoälyverkostojen ja koulutuksen toteutuksessa. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja niitä ei luovuteta Turun Science Park Oy:n ulkopuolelle. Lisäksi tuloksia hyödynnetään anonyymisti tutkimuksessa, jossa ei julkaista yrityksen nimiä.

Kyselyyn: http://bit.ly/Aitutkimus.