SHIFT Business Festivalin lipunmyynnin loppukiri käynnistynyt

  • SHIFT Business Festival järjestetään Turussa 22.-23.5.
  • Mielenkiintoisia teemaohjelmia ja useita oheistapahtumia
  • Tapahtumaan odotetaan 4000 osallistujaa

Jo kolmannen kerran Turussa järjestettävä SHIFT Business Festival on 22.-23.5.2018 Kakolan vanhassa Lääninvankilassa järjestettävä kansainvälinen yritystapahtuma. Tapahtuma tuo yhteen maailmaa mullistava teknologiat ja perinteisen teollisuuden johtajat syventymään keskusteluun teknologian tulevaisuudesta, etiikasta ja vaikutuksesta.

Tänä vuonna Turkuun saapuvat tekoälyn, datatieteen ja teoreettisen fysiikan suurimmat ajattelijat Oxfordista ja Berkeleysta. Pääpuhujia ovat Nick Bostrom, Cathy O’Neil ja Geoffrey West.

Tiistaina 22.5. AI in Maritime Industry Track keskittyy tekoälyn rooliin meriteollisuudessa. Se järjestetään yhteistyössä alan merkittävien toimijoiden kuten MacGregorin, Meyer Turku Oy:n, Rolls Roycen ja Silo.AI:n kanssa.

Keskiviikon 23.5. mielenkiintoisiin ohjelmakokonaisuuksiin lukeutuu Modern Mobility Industry Track – kuinka liikkuminen muuttuu tulevaisuudessa? Päivän aikana pohditaan esimerkiksi julkisen liikenteen muuttumista sekä jakamistalouden vaikutuksia tulevaisuuden liikkumiseen.

Itse festivaalin rinnalla luvassa on useita oheistapahtumia eri puolilla kaupunkia koko tapahtumaviikon ajan. Ohjelmasta viimeisimmät tiedot päivittyvät aina tapahtuman nettisivuille ja tai mikäli liityt sähköpostilistalle saat ne suoraan sähköpostiisi. Lisäksi julkaisemme aiheita syventäviä blogikirjoituksia, joista voi inspiroitua jo ennen tapahtumaa.

SHIFTiin odotetaan 4000 osallistujaa, joukossa satoja yrityspäättäjiä ja yli 500 kasvuyritysten edustajaa. Kansainväliseen tapahtumaan saapuu osallistujia yli 15 eri maasta.