Kuntakierros kutsuu aamukahville kotikunnassasi

  • Mikä on Turku Business Region, miten se palvelee ja miten hyödyttää Turun seudun kuntia ja yrityksiä?
  • Kevään 2018 Kuntakierros antaa vastauksia em. kysymyksiin
  • Katso oman kuntasi tilaisuudet tapahtumakalenteristamme

Vuosi sitten Turku Science Park Oy järjesti ensimmäisen Turun seudun kaikki kunnat kattaneen Kuntakierroksen. Yhtiön palveluja esitellyt aamukahvitilaisuuksien sarja sai positiivista palautetta, ja saman tyyppinen kiertue järjestetään myös tänä vuonna.

– Runsaan tunnin kestävässä tilaisuudessa keskitymme kolmeen aiheeseen. Esittelemme uuden Turku Business Region -nimellä markkinoitavan seudullisen yhteistyön, avaamme yrityksille suunnattuja palveluitamme ja kerromme toiminnastamme luvuin ja esimerkkitapauksin, tiivistää markkinointijohtaja Minna Karhu Turku Science Park Oy:stä.

Pääsääntöisesti edelleen aamukahvien merkeissä vietettävät tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Erityisesti niihin toivotaan osallistuvan kunnissa toimivien yritysten edustajia ja yrittäjiä sekä paikallisia kuntapäättäjiä.

– Haluamme viestiä niistä mahdollisuuksista, joita Turku Business Region tarjoaa sekä yrittäjille että seudun kunnille. Vaikka Varsinais-Suomi elää vahvan kasvun aikaa, tarvitsemme sekä tässä hetkessä että tulevaisuudessa yhteistyötä ja taustatyötä, jolla alueen menestys jatkuu myös ensi vuosikymmenellä ja sen jälkeenkin, Minna Karhu muistuttaa.

Kuntakierros kattaa kaikki Turun seudun kunnat. Tilaisuuksien aikataulu ja linkit tarjoilujen takia osallistujilta toivottavaan ennakkoilmoittautumiseen löytyvät Turku Business Region -tapahtumakalenteristamme: https://businessturku.fi/tapahtuma/turun-seudun-yrityspalveluiden-kuntakierros-kevat-2018/.

Tähän mennessä on sovittu seuraavat tilaisuudet:

Paimion kaupunginvirasto to 8.3.2018

Liedon kunnanvirasto ke 14.3.2018

Mynämäen kunnanvirasto ke 14.3.2018

Nousiaisten kunnanvirasto ke 21.3.2018

Ruskon kunnanvirasto to 22.3.2018

Naantalin kaupungintalo ke 11.4.2018

Masku, Kankaisten kartano, to 12.4.2018

Sauvo, Elämys Ämmi, ke 2.5.2018 

Kaarina ja Raisio, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki ke 30.5.2018 klo 14-15

Turun tilaisuuden aikataulu tarkentuu myöhemmin.