Ystävänpäivän viesti tavoitti 1200 yritystä

  • Yrityskierroksella kerrottiin Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tarjonnasta alueen yrityksille
  • Samalla kerrottiin seutua yhdistävästä Turku Business Region -markkinointinimestä
  • Kierros kattoi kaikki Turun seudun 11 kuntaa ja tavoitti 1200 yritystä

Turku Science Park Oy:n henkilöstö kiersi ystävänpäivänä Turun seudun yrityksiä. Kierroksella kerrottiin lyhyesti yhtiön tuottamista ja koordinoimista seudullisista yritys- ja innovaatiopalveluista sekä uudesta koko seudun elinkeino- ja innovaatiotoimintaa yhdistävästä Turku Business Region -markkinointinimestä.

Vajaat 50 Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluita tuottavaa ja koordinoivaa Turku Science Park Oy:n työntekijää jakautui kaikkiin Turun seudun 11 kuntaan. Kaarinan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon ja Turun alueella ehdittiin vierailla päivän aikana lähes 1200 yrityksessä.

Mainostoimistoyrittäjä Marko Hannula oli yksi ystävänpäivänä Turku Science Park Oy:stä yllätysvieraita saaneista.

– Palaute yrityksiltä oli erittäin positiivista. Henkilökunnalle päivä oli hieno kokemus ja palautteen perusteella myös monelle uusia näkökulmia seutumme osaamiseen ja yrittäjyyteen avaava. Etenkin vähemmän suoraan yritysten kanssa työskenteleville päivä oli myös opettavainen kokemus, markkinointijohtaja Minna Karhu kertoo.

Turun seudun vahvasta kasvusta ja osaamisesta sekä Turku Science Park Oy:n palveluista kertovan esitteen ohella yritykset saivat käynnistä muistoksi kahvipöytään paketin ystävänpäivän keksejä.

– Ennakkoon tavoittelimme 50 osallistujaa ja henkilöä kohden keskimäärin 30 yritystä. Muutaman sairaustapauksen ja muista työtehtävistä aiheutuneiden esteiden takia emme ihan päässeet 1500 yrityksen tavoitteeseen. Olemme kuitenkin päivän antiin todella tyytyväisiä, Minna Karhu kertoo.