Puuha Group osti David Sports Oy:n

  • Turkulainen Puuha Group Oy laajentaa liiketoimintaansa
  • Puuha Group uskoo David Sportsin tuotteiden potentiaaliin myös vientituotteena
  • Yhtiö tähtää edelläkävijäksi globaalisti kasvavilla markkinoilla

Turkulainen Puuha Group Oy on ostanut David Sports Oy:n. Puuha Group Oy on vahva toimija leikki- ja liikuntapaikkojen suunnittelussa, toteutuksessa sekä niissä käytettävien laitteiden ja pihakalusteiden valmistuksessa. Yritysoston myötä Puuha Group Oy laajentaa liiketoimintaansa korkealuokkaisten liikuntapaikkojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä laadukkaiden ulkoliikuntavälineiden tuotekehitykseen ja valmistukseen.

David Sports -liikuntalaitteita.

David Sportsin tuotteet koostuvat ulkokäyttöön tarkoitetuista kuntoilulaitteista. Tuotteet ovat 100 % kotimaisia, korkealaatuisia sekä erittäin kestäviä. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on laitteiston soveltuvuus todella laajalle käyttäjäkunnalle, mikä on mahdollista säädettävän kuormituksen ansiosta. Laitteita on myös testattu talviolosuhteissa kolmen vuoden ajan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa erinomaisin tuloksin.

– Harjoituslaitteilla tehdään kuntosalityyppisiä perusharjoitteita. Laitteet ovat biomekaanisesti oikein toteutettuja optimaalisen harjoitusvasteen aikaansaamiseksi. Patentoitu kuormituksen säätömekanismi on ainutlaatuinen ulkoliikuntavälineissä, sanoo David Sportsin toinen perustaja ja osakkaaksi jäävä Jari Rännälä.

– Kyseinen tuoteinnovaatio palkittiinkin vuoden 2015 kotimaisena liikuntatuotteena kilpailussa, jonka aiempia voittajia ovat mm. Polar Loop ja Suunto Ambit HR gps-kello, Rännälä jatkaa.

– Tulevaisuuden päämäärämme on edistää kaikenikäisten ihmisten päivittäistä fyysistä aktiviteettia turvallisen leikkimisen ja motivoivan liikunnan avulla. David Sportsin ulkoliikuntaan tarkoitetut kuntoilulaitteet täydentävät erinomaisesti Puuha Groupin nykyistä tuotevalikoimaa. Kyseinen tuotesarja mahdollistaa jokamiehen ja -naisen – jopa nuorten – tehokkaan ja turvallisen kuntoharjoittelun. Tällaisille laitteistoille on selkeä tarve mm. kuntien ja kaupunkien ulkoliikuntapaikoilla. Kun visioimme tulevaisuutta, niin lähtökohtaisesti jokainen paikka voi olla leikki- tai liikuntapaikka, toteaa Puuha Group Oy:n toimitusjohtaja Kaj Wasastjerna.

David Sports -ulkoliikuntavälinesarjan myötä Puuha Group vahvistaa liikunnallisten tuotteidensa valikoimaa ja näkyvyyttä markkinoilla.

– David Sportsin tuotteilla on realistiset mahdollisuudet menestyä myös kansainvälisenä vientituotteena. Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä globaalisti kasvavilla markkinoilla. Innovatiivisten tuoteominaisuuksien takia uskomme vahvaan kasvuun myös Suomen ulkopuolella, toteaa Wasastjerna.

Puuha Group Oy on turkulainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi laadukkaita leikki- ja liikuntavälineitä sekä pihakalusteita. Puuha Groupin päämäärä on edistää kaikenikäisten ihmisten jokapäiväistä leikkimistä ja liikkumista. Yritys on noussut muutamassa vuodessa merkittäväksi leikki- ja liikuntapaikkojen toimittajaksi. David Sportsin ulkokäyttöön suunnitellut kuntoilulaitteet ovat uusin lisä Puuha Groupin tuotevalikoimassa. Yrityksen toimistot sijaitsevat Turussa ja Espoossa, tuotantotilat Turussa ja Halikossa.