Meyer Turulle uusi laivatilaus

  • Saksalaisvarustamo tilannut jälleen uuden aluksen Meyerilta
  • Laivan rahoituksesta neuvotellaan vielä
  • Valmistumisvuosi on 2023

Saksalainen TUI Cruises  on tilannut uuden Mein Schiff 7 –laivan Meyer Turulta. Laiva valmistuu vuonna 2023. Sopimus on rahoituksen osalta edelleen avoin, rahoituksesta neuvotellaan pankkien ja Finnveran kanssa.

Mein Schiff 1 on rakenteilla Meyer Turun telakalla. Kuva: Meyer Turku Oy.

”Olemme erittäin kiitollisia, että TUI Cruises haluaa meidän rakentavan uuden aluksen modernien ja kauniiden Mein Schiff –alusten sarjaan. Toteutuessaan rakentaminen tuo lisää hyvää työtä niin Turun telakalle kuin koko suomalaiseen meriklusteriin. Tähän valmistaudumme rekrytoinneillamme ja investoinneillamme”, Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer kommentoi.