Rekryexpo saa jatkoa jo keväällä

  • Rekryexpo pyrkii yhdistämään työnantajat ja työnhakijat
  • Viime syksyn tapahtumassa tarjolla oli 3000 työpaikkaa
  • Varsinais-Suomeen odotetaan lähivuosina syntyvän jopa 30 000 uutta työpaikkaa

Viime marraskuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Rekryexpo saa jatkoa jo ensi keväänä. Turun Messukeskus Oy järjestää tapahtuman 18.4.2018 yhteistyössä Turun Sanomien, Salon Seudun Sanomien ja TS-Yhtymän paikallislehtien kanssa.

Rekryexpo toteutetaan tutulla konseptilla myös kevään tapahtumassa. Viimesyksyinen rekrytointitapahtuma oli menestys, sillä tavoitteet ylitettiin tuplasti. Messuilla vieraili yli 3500 kävijää, yli 60 näytteilleasettajaa ja tarjolla oli noin 3000 avointa työpaikkaa.
Varsinais-Suomen alueella on nopeasti kasvanut ja edelleen kiihtymässä oleva työvoiman tarve. Arvioiden mukaan maakuntaan syntyy 30 000 työpaikkaa lähivuosien aikana.

Yleisön täyttämä Turun Messukeskus
Rekryexpo keräsi syksyllä 2017 Turun Messukeskukseen 3500 kiinnostunutta kävijää.

−Rekryexpo sai aikaan toivottua pöhinää Varsinais-Suomen alueella. Siitä tuli koko talousalueen yhteinen juttu, arvioivat järjestelyissä mukana olevat projektijohtaja Krista Ahonen Turun Messukeskuksesta ja mediamyynnin johtaja Katja Hägg Turun Sanomista.

−Tapahtuma onnistui rakentamaan tuloksellisen kohtaamispaikan työnhakijoiden ja työnantajien välille.

Myös muun muassa Varsinais-Suomen TE-toimisto, yhteistyössä muiden toimistojen kanssa oli tärkeässä roolissa tapahtumassa. Tapahtuman kautta kutsuttiin työntekijöitä yrityksiin haastatteluihin ja osa yrityksistä palkkasi henkilökuntaa myös suoraan messuilta.

www.rekryexpo.fi