Turun seudun osaaminen esillä Tampereen Alihankinta-messuilla

Tampereen kansainvälisillä Alihankinta-messuilla oli tänä vuonna mukana viitisenkymmentä yritystä Turun seudulta. Näistä kymmenen oli mukana Turun seudun yhteisosastolla, jonka kokoamisesta vastasi Turku Science Park Oy

Vuodesta 1988 järjestetty Alihankinta-messutapahtuma kerää vuodesta toiseen tuhansia kävijöitä Tampereelle. Tänä vuonna kolmipäiväisessä messutapahtumassa oli yli tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta ja messuvieraita lähes 18 000. Teemana messuilla oli jatkuvasti merkitystään kasvattava kumppanuusverkosto.

Turun seudulta yrityksiä oli tällä kertaa 43 omilla osastoillaan. Viime vuosien tapaan Turun seudun osaamista oli esillä lisäksi Turku Science Park Oy:n toteuttamalla Turun Seutu -osastolla, jossa näytteilleasettajayrityksiä oli kymmenen eri puolilta Turun seutua.

Turku Science Park Oy:n markkinointipäällikkö Hannele Haapamäki on vastannut osastosta jo seitsemän kertaa.

–  Tänä vuonna Turun Seutu- osastolla mukana olivat Aimo Virtanen Oy, Avertas Robotics Oy, Detector Oy, Innomac Oy, Konepalvelu Osa, Koneteknologiakeskus Turku Oy, LST Production Oy, Turun Hylly ja Trukkitalo Oy, Turun Sarjatuote Oy ja WIRECO NB Oy, kertoo Haapamäki.

Keskiviikkona Turku Science Park Oy kutsui mukana olleita Turun seudun yrityksiä osastolle yhteisen tapaamiseen, jonne saapuikin ilahduttavat 130 messuosallistujaa tapaamaan toisiaan.

Alihankinta 2018 keskittyy valmistavan teollisuuden tuottavuuden kehittämiseen. Messut pidetään 25. – 27.9.2018.