Blue Industry Parkin konseptisuunnittelu käyntiin

Turun telakan alueen läheisyydessä olevan Blue Industry Parkin konseptisuunnittelu on alkanut. Elomatic Oy toteuttaa suunnittelutyön Turku Science Park Oy:n toimeksiannosta syksyn 2017 aikana. 

Turun kaupungin kiinteistökehityspalveluiden johtaja Petri Liski (kesk.) sekä Elomatic Oy:n Mika Kuhmonen (vas.) ja Kimmo Matikka tutustumassa BIP:n maa-alueisiin.

 

Vauhtia Blue Industry Parkin kehittämistyöhön toi Turun kaupunginvaltuuston keväällä tekemä päätös Meyer Turku Oy:n ympärillä olevien maa-alueiden hankkimisesta kaupungin omistukseen.

Blue Industry Parkista (BIP) tavoitellaan Euroopan mittakaavassa johtavaa meri- ja valmistavan teollisuuden tuotanto- ja innovaatiokeskittymää. Sen tehtävänä on vastata Turun seudun meri- ja valmistavan teknologiateollisuuden kasvutarpeisiin ja edistää alan tulevaisuuden kilpailukykyä.

Konseptisuunnittelun lisäksi syksyn aikana alueen logistisia olosuhteita parannetaan teollisuuden toiminnan laajentamisen mahdollistamiseksi.

Lisätietoja voi kysyä projektipäällikkö Kimmo Matikalta Elomatic Oy:stä. Sähköposti kimmo.matikka@elomatic.com ja puhelin 040 520 4261.